twins Yeni Üye Üye 30 Kasım 2010 #11 dünyaya bir daha gelsem sevgilim arar bulurum yine seni severim......
M Misafir Forum Okuru 30 Kasım 2010 #14 Arkadaşlar, Temmuz'un 7'de yazmış ve demiş ki; 20 gün sonra düğün var 🙂 Şimdi o balayını yapmış belki hamiş bile kalmıştır Konu dans müziği olunca nasıl aşka geliyor, dökülüyorsunuz romantik Melek'ler sizi 😀 Sizin dans müziğiniz neydi, asıl siz ondan haber verin Melek'ler
Arkadaşlar, Temmuz'un 7'de yazmış ve demiş ki; 20 gün sonra düğün var 🙂 Şimdi o balayını yapmış belki hamiş bile kalmıştır Konu dans müziği olunca nasıl aşka geliyor, dökülüyorsunuz romantik Melek'ler sizi 😀 Sizin dans müziğiniz neydi, asıl siz ondan haber verin Melek'ler
HaYaL Daimi Üye Üye 30 Kasım 2010 #15 Valla konunun yazılış tarihine hiç bakmadım yeni sanmıştım ilk kez gördüm ya nasıl da faka bastım ama
Valla konunun yazılış tarihine hiç bakmadım yeni sanmıştım ilk kez gördüm ya nasıl da faka bastım ama
M Misafir Forum Okuru 30 Kasım 2010 #16 HaYaL' Alıntı: Valla konunun yazılış tarihine hiç bakmadım yeni sanmıştım ilk kez gördüm ya nasıl da faka bastım ama Genişletmek için tıkla ... Benim adım Rüyam, ahanda adamı işte böyle basaram Basmak kelimesini sevdim, ilerde bizim işletme için faydalı bir şeyi öğrendim İşimize yarar bu kesinnn
HaYaL' Alıntı: Valla konunun yazılış tarihine hiç bakmadım yeni sanmıştım ilk kez gördüm ya nasıl da faka bastım ama Genişletmek için tıkla ... Benim adım Rüyam, ahanda adamı işte böyle basaram Basmak kelimesini sevdim, ilerde bizim işletme için faydalı bir şeyi öğrendim İşimize yarar bu kesinnn
M Misafir Forum Okuru 30 Kasım 2010 #18 HaYaL' Alıntı: Eminim buna.😀 Bu arada babam geldi anlarsın ya kuşum. Genişletmek için tıkla ... Anladım ben onu Bu gün baban için söylediklerimi ona ilet de sevinip belki bir pc alır sana, ona daha çok övgü göneririm söz vallahi Slm söyle ellerinden öperim amcamın ve teyzemin 🙂
HaYaL' Alıntı: Eminim buna.😀 Bu arada babam geldi anlarsın ya kuşum. Genişletmek için tıkla ... Anladım ben onu Bu gün baban için söylediklerimi ona ilet de sevinip belki bir pc alır sana, ona daha çok övgü göneririm söz vallahi Slm söyle ellerinden öperim amcamın ve teyzemin 🙂
M Misafir Forum Okuru 1 Aralık 2010 #19 canoSh' Alıntı: Konu eski - ama ben 2011 gelini olucagim isin (insaallah..) konuyu gene güncelliyelim 😀 ben bunlar arasinda kararsizim 😕 Mustafa Ceceli: Hastalikda, Saglikda Kutsi: Ilan-i Ask Ferhat Göcer: Bizim Sarkimiz Genişletmek için tıkla ... Gerçekten de çok hoş, romantik şarkılar 🙂 Şimdiden tebrik ederim canım, ALLAH bir yastıkta kocatsın. Mutlu mesut, huzur dolu bir yuva nasip etsin sana ve 2011 yılı gelin melek'lerimize 🙂
canoSh' Alıntı: Konu eski - ama ben 2011 gelini olucagim isin (insaallah..) konuyu gene güncelliyelim 😀 ben bunlar arasinda kararsizim 😕 Mustafa Ceceli: Hastalikda, Saglikda Kutsi: Ilan-i Ask Ferhat Göcer: Bizim Sarkimiz Genişletmek için tıkla ... Gerçekten de çok hoş, romantik şarkılar 🙂 Şimdiden tebrik ederim canım, ALLAH bir yastıkta kocatsın. Mutlu mesut, huzur dolu bir yuva nasip etsin sana ve 2011 yılı gelin melek'lerimize 🙂
cns_01 Yeni Üye Üye 1 Aralık 2010 #20 Konu eski - ama ben 2011 gelini olucagim isin (insaallah..) konuyu gene güncelliyelim 😀 ben bunlar arasinda kararsizim 😕 Mustafa Ceceli: Hastalikda, Saglikda Kutsi: Ilan-i Ask Ferhat Göcer: Bizim Sarkimiz
Konu eski - ama ben 2011 gelini olucagim isin (insaallah..) konuyu gene güncelliyelim 😀 ben bunlar arasinda kararsizim 😕 Mustafa Ceceli: Hastalikda, Saglikda Kutsi: Ilan-i Ask Ferhat Göcer: Bizim Sarkimiz