Parthenope Yeni Üye Üye 5 Aralık 2008 #11 Cevap: Ilizyon oyunu... bana bakan yüz 😀 ikisi birbirine bakıoda tamamda adamın gözler pha kulağının orda resmen öyle göz kimde var😀
Cevap: Ilizyon oyunu... bana bakan yüz 😀 ikisi birbirine bakıoda tamamda adamın gözler pha kulağının orda resmen öyle göz kimde var😀
esra Yeni Üye Üye 5 Aralık 2008 #12 Cevap: Ilizyon oyunu... parthenope o resim bi yerlere bakıyorda sen nereye bakıyorsun o adam değil kadın bi kere
Cevap: Ilizyon oyunu... parthenope o resim bi yerlere bakıyorda sen nereye bakıyorsun o adam değil kadın bi kere
Parthenope Yeni Üye Üye 6 Aralık 2008 #14 Cevap: Ilizyon oyunu... aha adam gibi o ama bu kadınsa çok çirkin bi kadın ne var yani uzun saçlı adam olamaz mı bence adam o 😀
Cevap: Ilizyon oyunu... aha adam gibi o ama bu kadınsa çok çirkin bi kadın ne var yani uzun saçlı adam olamaz mı bence adam o 😀
esra Yeni Üye Üye 6 Aralık 2008 #15 Cevap: Ilizyon oyunu... bende emin değilim aslında canım konunun boyutu değişmesin neyse ama adamsa maşallah kaşa bak ip gibi
Cevap: Ilizyon oyunu... bende emin değilim aslında canım konunun boyutu değişmesin neyse ama adamsa maşallah kaşa bak ip gibi
M masum melek Yeni Üye Üye 23 Aralık 2008 #18 Cevap: Ilizyon oyunu... hem bana bakıyorlar hemde birbirine🙂