İlişkiden sonra adet oldum 3. adetim gecikti hamilemiyim
İlişkiden sonra adet oldum 3. adetim gecikti hamilemiyim
1 kasımda nişanlımla ilişkiye girdim bakireyim içime boşalmadı ama ilişkiden bir kaç gin sonra düzenli bi şekilde adetim oldu normalde 28 günde bir adet gören insanım düzenli ve hiç gecikme olmazdı 2. Adetim döngünün 31. Gününde oldu şimdi ise döngünün 34.günündeyim ama hala adet olmadım her zaman adetinden 1 hafta önce göğüs ağrım olurdu bu sefer olmadı sizce nedeni ne hamile olabilir mıyım?
Selamlar @eda.santii ilişkiden sonra adet olmuşsunuz öncelikle hamile olmadığınızı söylemem gerekiyor. Eğer ikinci adetten sonra ilişki yaşamadı iseniz hamile kalma ihtimaliniz sıfır. Bazen regl belirtileri ve hissiyatlarınız değişebilir. Muhtemelen bu durumu stres haline getirdiniz ve psikolojik olarak etkilendiniz. Kesinlikle hamile değilsiniz. Başka sebepler olabilir gecikmede. Ne bileyim soğuk algınlığı her türlü ilaç kullanımı bile adet olmanızı geciktirir.
Selamlar @eda.santii ilişkiden sonra adet olmuşsunuz öncelikle hamile olmadığınızı söylemem gerekiyor. Eğer ikinci adetten sonra ilişki yaşamadı iseniz hamile kalma ihtimaliniz sıfır. Bazen regl belirtileri ve hissiyatlarınız değişebilir. Muhtemelen bu durumu stres haline getirdiniz ve psikolojik olarak etkilendiniz. Kesinlikle hamile değilsiniz. Başka sebepler olabilir gecikmede. Ne bileyim soğuk algınlığı her türlü ilaç kullanımı bile adet olmanızı geciktirir.
Merhaba geçtiğimiz ay başı gibi sürtünme ile ilişki yaşadım herhangi bir boşalma vesaire olmadı adet dönemimde ilk regl oldum ikinci adet dönemimde ise regl gecikti antibiyotik ilaç soğuk ilacı iğne ve serum kullandım onların etkisi olabilirmi yoksa hamile miyim acil yardım lütfen
Selamlar Almina, hayatım adetinin gecikmesinin sebebi asla ilişki değil iğne antibiyotik serum yani sen Allah ne verdi ise hastalıktan dolayı kullanmışsın. Her türlü ilaç kullanımı hatta ağrı kesici bile kullanmak tek başına adetinin döngüsünü değiştirir. İlaçlardan hayatım.
Merhaba hanımlat size bi sorum olacak ben geçen ay 19 ocakda adet gördüm adetim bittikden sonra antibiyotik kullanmaya başladım adetim 5 gün gecikti ama ara ara kasık ve bel ağrım oluyo hatta adet sancısı gibi sancılarım oluyo devamlı bakıyorum ama bişey yok sizce hamilemiyim acil cevaplarınızı...
Ağrı kesiciler antibiyotikler adeti geciktirirmi ? Ağrılar günlük hayatmız da hepimizin karşılaştığı rahatsızlıklardan biri. Dinmeyen ağrılar için hemen bir ağrı kesici alır ağrımızın geçmesini bekleriz. Ağrı kesicilerin de diğer tüm ilaçlar gibi yan etkileri olmaktadır. Bir ilaç bir yeri...