B
BALICS
Forum Okuru
İlişkiden 7 8 9 10 gün sonra hamilelik belli olur mu ?
İlişkiden 10 Gün sonra hamilelik belli olur mu ? Ne zaman Anlarım ? Arkadaşlarım ilişkiden sonra 7 gün yada 8 9 belkide 19 gün sonra test yapsam hamile kalıp kalmadığımı anlar mıyım. Tam olarak gebelik testini kaçıncı gün yapmam gerekiyor. İlişkiyi mi sayıyoruz tam olarak ne yapıyoruz bana yardımcı olun lütfen.
Sizleri beğenerek takip ediyorum banada cevap vereceğinizi umuyorum özellikle Beyza arkadaşımı çok seviyorum çok bilgili tşklr.
HAMİLELİĞİM 10 GÜNDE BELLİ OLUR MU ?
Benim adetime daha yumurtlama ovülasyon tarihinden sonra yani onbeş gün kadar var yani ortalama bir kadının reglinin yarısı yumurtlama olduğunda geriye iki hafta kalıyor şimdi ben 5 10 gün sonra yapsam testimi hamile olduğum ortaya çıkar mı ?
Sizleri beğenerek takip ediyorum banada cevap vereceğinizi umuyorum özellikle Beyza arkadaşımı çok seviyorum çok bilgili tşklr.
HAMİLELİĞİM 10 GÜNDE BELLİ OLUR MU ?
Benim adetime daha yumurtlama ovülasyon tarihinden sonra yani onbeş gün kadar var yani ortalama bir kadının reglinin yarısı yumurtlama olduğunda geriye iki hafta kalıyor şimdi ben 5 10 gün sonra yapsam testimi hamile olduğum ortaya çıkar mı ?
Moderatör tarafında düzenlendi: