I ırmak Yeni Üye Üye 27 Şubat 2009 #11 Cevap: ilginc test 🙂)) bende merakla ne çıkcağını bekledim ama çok güzel😀
S su.ay Yeni Üye Üye 3 Haziran 2009 #13 Cevap: ilginc test 🙂)) Allah iyiliğinizi versin.bende ciddi ciddi düşünüyorum.ama güzeldi.:laugh::laugh::laugh:
Cevap: ilginc test 🙂)) Allah iyiliğinizi versin.bende ciddi ciddi düşünüyorum.ama güzeldi.:laugh::laugh::laugh:
HaYaL Daimi Üye Üye 4 Haziran 2009 #14 Cevap: ilginc test 🙂)) Vay be çilek sevdiğimi bilmiyordum.Teşekkürler süper bi testmiş😀
H hira Yeni Üye Üye 10 Haziran 2009 #16 Cevap: ilginc test 🙂)) gerçekten çok ilginç bir testti teşekkürler
kaprisli Yeni Üye Üye 10 Haziran 2009 #17 Cevap: ilginc test 🙂)) ayyyy inanmıyorum yaaa elma seviyormuşum bunu öğrendiğim iyi oldu bu testi yapmasam öğrenemicektim :zuha::zuha:
Cevap: ilginc test 🙂)) ayyyy inanmıyorum yaaa elma seviyormuşum bunu öğrendiğim iyi oldu bu testi yapmasam öğrenemicektim :zuha::zuha:
l.a.r.a Yeni Üye Üye 3 Ağustos 2009 #19 ya ciddi ciddi okudum , birde gözlerimi kapatip hayal ettim:laugh::laugh::laugh:............................... seni yaramaz bizi kandirdin güzeldi ama tesekkürler😀: Son düzenleme: 3 Ağustos 2009
ya ciddi ciddi okudum , birde gözlerimi kapatip hayal ettim:laugh::laugh::laugh:............................... seni yaramaz bizi kandirdin güzeldi ama tesekkürler😀:
orkide Aktif Üye Üye 4 Ağustos 2009 #20 aman be nasılda bekledim sonucu merakla meğer çilek severmişim ya seni seni y