PaSikA Yeni Üye Üye 25 Şubat 2009 #61 Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi 0 312 214 10 00 Psikiyatri Anabilim Dalı Prof.Dr. Zehra Arıkan Prof.Dr. Nevzat Yüksel Prof.Dr. Selçuk Candansayar Prof.Dr. Behçet Coşar Prof.Dr. Erdal Işık Doç.Dr. Selçuk Aslan Doç.Dr. Burhanettin Kaya Doç.Dr. Aslı Kuruoğlu Öğr.Gör.Dr. R. Aslıhan Sayın Öğr.Gör.Dr. Nursen Oral
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi 0 312 214 10 00 Psikiyatri Anabilim Dalı Prof.Dr. Zehra Arıkan Prof.Dr. Nevzat Yüksel Prof.Dr. Selçuk Candansayar Prof.Dr. Behçet Coşar Prof.Dr. Erdal Işık Doç.Dr. Selçuk Aslan Doç.Dr. Burhanettin Kaya Doç.Dr. Aslı Kuruoğlu Öğr.Gör.Dr. R. Aslıhan Sayın Öğr.Gör.Dr. Nursen Oral
PaSikA Yeni Üye Üye 25 Şubat 2009 #62 Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0 312 310 30 30 Psikiyatri Kliniği 1 - Psikiyatri Kliniği 2 Doç.Dr. Nesrin Dilbaz Doç.Dr. Erol Göka Doç. Dr. Makbule Çiğdem Aydemir Uzm.Dr. Verda Tüzer Uzm.Dr. Cebrail Kısa Uzm.Dr. Fatma Feryal Pınar Uzm.Dr. Hüseyin Hüsnü Çalışal Uzm.Dr. İhsan Tuncer Okay Uzm.Dr. Muhammet Gökhan Aksu Uzm.Dr. Savaş Erdoğan Uzm.Dr. Hikmet Özbek Dr. Demet Dankı/? Dr. Cemal Akdemir Dr. Süheyla Doğan Bulut Dr. Ali Faik Kaya Dr. Aslı Enez Dr. Barış Yılbaş Dr. Demet Özen Bülbül Dr. Deniz Koray Görücü Dr. Emel Derya Dr. Emel Koyuncu Dr. Emine Ak Dr. Esma Yenilmez Dr. Fatma Eren Dr. Hasan Kaya Dr. Hatice Alkan Dr. Huseyin Keleş Dr. Murat Beyazyüz Dr. Mustafa Ünalmış Dr. Neslihan Akkişi Dr. Oğuzhan Bekir Eğilmez Dr. Özcan Kafalı Dr. Raziye Serçin Yalçın Dr. Savaş Yılmaz Dr. Şeyda Kudaş Dr. Ufuk Çeşmeci Prof.Dr. Abdülkadir Çevik Ankara Üni. Sağlık Bilimleri Enst. 0 312 215 90 01
Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0 312 310 30 30 Psikiyatri Kliniği 1 - Psikiyatri Kliniği 2 Doç.Dr. Nesrin Dilbaz Doç.Dr. Erol Göka Doç. Dr. Makbule Çiğdem Aydemir Uzm.Dr. Verda Tüzer Uzm.Dr. Cebrail Kısa Uzm.Dr. Fatma Feryal Pınar Uzm.Dr. Hüseyin Hüsnü Çalışal Uzm.Dr. İhsan Tuncer Okay Uzm.Dr. Muhammet Gökhan Aksu Uzm.Dr. Savaş Erdoğan Uzm.Dr. Hikmet Özbek Dr. Demet Dankı/? Dr. Cemal Akdemir Dr. Süheyla Doğan Bulut Dr. Ali Faik Kaya Dr. Aslı Enez Dr. Barış Yılbaş Dr. Demet Özen Bülbül Dr. Deniz Koray Görücü Dr. Emel Derya Dr. Emel Koyuncu Dr. Emine Ak Dr. Esma Yenilmez Dr. Fatma Eren Dr. Hasan Kaya Dr. Hatice Alkan Dr. Huseyin Keleş Dr. Murat Beyazyüz Dr. Mustafa Ünalmış Dr. Neslihan Akkişi Dr. Oğuzhan Bekir Eğilmez Dr. Özcan Kafalı Dr. Raziye Serçin Yalçın Dr. Savaş Yılmaz Dr. Şeyda Kudaş Dr. Ufuk Çeşmeci Prof.Dr. Abdülkadir Çevik Ankara Üni. Sağlık Bilimleri Enst. 0 312 215 90 01
PaSikA Yeni Üye Üye 25 Şubat 2009 #63 GATA - Gülhane Askeri Tıp Akademisi GATA - Gülhane Askeri Tıp Akademisi Tel: 0 312 304 45 01, Belgegeçer: 0 312 304 45 07 Prof.Dr. Aytekin Özşahin Prof.Dr. Fuat Özgen Doç.Dr. Kamil Nahit Özmenler Doç.Dr. Özcan Uzun Yrd.Doç.Dr. Tunay Karlıdere Yrd.Doç.Dr. Levent Sütçigil Dr. Zekeriya Yelboğa Dr. Nergis Lapsekili Dr. Adem Balıkçı Dr. Bülent Devrim Akçay Dr. Alper
GATA - Gülhane Askeri Tıp Akademisi GATA - Gülhane Askeri Tıp Akademisi Tel: 0 312 304 45 01, Belgegeçer: 0 312 304 45 07 Prof.Dr. Aytekin Özşahin Prof.Dr. Fuat Özgen Doç.Dr. Kamil Nahit Özmenler Doç.Dr. Özcan Uzun Yrd.Doç.Dr. Tunay Karlıdere Yrd.Doç.Dr. Levent Sütçigil Dr. Zekeriya Yelboğa Dr. Nergis Lapsekili Dr. Adem Balıkçı Dr. Bülent Devrim Akçay Dr. Alper
PaSikA Yeni Üye Üye 25 Şubat 2009 #64 Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi 0 312 232 44 00 Doç.Dr. Nilgün Taşkıntuna Yrd.Doç.Dr. Gamze Özçürümez Öğr.Gör.Dr. İsmail O. Aydın Uzm.Dr. Özge Yenier Duman Dr. Tevfik Lale
Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi 0 312 232 44 00 Doç.Dr. Nilgün Taşkıntuna Yrd.Doç.Dr. Gamze Özçürümez Öğr.Gör.Dr. İsmail O. Aydın Uzm.Dr. Özge Yenier Duman Dr. Tevfik Lale
PaSikA Yeni Üye Üye 25 Şubat 2009 #65 Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0 312 317 05 05 Doç.Dr. Hakan Türkçapar Doç.Dr. Mehmet Haluk Özbay Doç.Dr. Sibel Örsel Uzm.Dr. Nazmiye Ayhan Topluışık/? Uzm.Dr. Sema Gülen Uzm.Dr. Hasan Karadağ/? Uzm.Dr. Mehmet Sezai Berber Uzm.Dr. Seher Olga Güriz Uzm.Dr. Fatma Bilgilioğlu Uzm.Dr. İbrahim Taymur Uzm.Dr. Şükrü Kaya Elverici Dr. Ahmet Emre Sargın Dr. Aslı Erkan Dr. Ayşegül Kart Dr. Bahadır Bostan Dr. Başak Demirel Dr. Berna Mercan Dr. Emel Aktaş Dr. Hacer Bolat Dr. Huri Aslan Dr. İbrahim Enis Kayran Dr. Kasım Fatih Yavuz Dr. Katre Vardereli Dr. Nalan Ünlü Dr. Nazife Güler Alpaslan Dr. Özgür Saygın Solak Dr. Serkan Akkoyunlu Dr. Şeyda Nil Trak Dr. Uğur Hatıloğlu Dr. Emrah Karadere Dr. Yaşar Özmen Dr. Başak Demirel Dr. Yasir Şafak, Dr. Türkan Doğan
Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0 312 317 05 05 Doç.Dr. Hakan Türkçapar Doç.Dr. Mehmet Haluk Özbay Doç.Dr. Sibel Örsel Uzm.Dr. Nazmiye Ayhan Topluışık/? Uzm.Dr. Sema Gülen Uzm.Dr. Hasan Karadağ/? Uzm.Dr. Mehmet Sezai Berber Uzm.Dr. Seher Olga Güriz Uzm.Dr. Fatma Bilgilioğlu Uzm.Dr. İbrahim Taymur Uzm.Dr. Şükrü Kaya Elverici Dr. Ahmet Emre Sargın Dr. Aslı Erkan Dr. Ayşegül Kart Dr. Bahadır Bostan Dr. Başak Demirel Dr. Berna Mercan Dr. Emel Aktaş Dr. Hacer Bolat Dr. Huri Aslan Dr. İbrahim Enis Kayran Dr. Kasım Fatih Yavuz Dr. Katre Vardereli Dr. Nalan Ünlü Dr. Nazife Güler Alpaslan Dr. Özgür Saygın Solak Dr. Serkan Akkoyunlu Dr. Şeyda Nil Trak Dr. Uğur Hatıloğlu Dr. Emrah Karadere Dr. Yaşar Özmen Dr. Başak Demirel Dr. Yasir Şafak, Dr. Türkan Doğan
PaSikA Yeni Üye Üye 25 Şubat 2009 #66 Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0 312 291 25 25 Doç.Dr. Ali Çayköylü Uzm.Dr. Arzu Enise Yiğit Uzm.Dr. Elif Yılmaz Uzm.Dr. Rahmi Cihan Dr. Aslıhan İbiloğlu Dr. Esra Soydaş Dr. Nedret Turan Dr. Okan Ekinci Dr. Saime Esra Çöl Dr. Sibel Aracı Dr. Sinay Altınel Dr. Yakup Albayrak
Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0 312 291 25 25 Doç.Dr. Ali Çayköylü Uzm.Dr. Arzu Enise Yiğit Uzm.Dr. Elif Yılmaz Uzm.Dr. Rahmi Cihan Dr. Aslıhan İbiloğlu Dr. Esra Soydaş Dr. Nedret Turan Dr. Okan Ekinci Dr. Saime Esra Çöl Dr. Sibel Aracı Dr. Sinay Altınel Dr. Yakup Albayrak
PaSikA Yeni Üye Üye 25 Şubat 2009 #67 Dr. Abdurrahman Yurtarslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Abdurrahman Yurtarslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0 312 336 09 09 Doç.Dr. Haldun Soygür Doç.Dr. Eylem Şahin Cankurtaran Doç.Dr. Elvan Özalp Uzm.Dr. Ayşen Betül Okat Uzm.Dr. Ersin Hatice Karslıoğlu Uzm.Dr. Semra Ulusoy Kaymak Uzm.Dr. Yeşim Ruhat Karahan Uzm.Dr. Ayşegül Şengel Uzm.Dr. Tuğba Çekiç Dr. Ayşe Gökçen Gönen Dr. Sedat Batmaz Dr. Sibel Koçbıyık Günaydın Dr. Emrah Songur Dr. Burhan Burhanoğlu Dr. Betül Algül Dr. Burak Subaşı Dr. Pınar Tekin Dr. Elif Usal Dr. Ümit Gökhan Meriçli Dr. Burcu Manisalı Erkek Dr. Seda Ersoy Peker Dr. Mustafa Danışman Dr. Reşit Ekinci Dr. Hasan Tutar
Dr. Abdurrahman Yurtarslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dr. Abdurrahman Yurtarslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi 0 312 336 09 09 Doç.Dr. Haldun Soygür Doç.Dr. Eylem Şahin Cankurtaran Doç.Dr. Elvan Özalp Uzm.Dr. Ayşen Betül Okat Uzm.Dr. Ersin Hatice Karslıoğlu Uzm.Dr. Semra Ulusoy Kaymak Uzm.Dr. Yeşim Ruhat Karahan Uzm.Dr. Ayşegül Şengel Uzm.Dr. Tuğba Çekiç Dr. Ayşe Gökçen Gönen Dr. Sedat Batmaz Dr. Sibel Koçbıyık Günaydın Dr. Emrah Songur Dr. Burhan Burhanoğlu Dr. Betül Algül Dr. Burak Subaşı Dr. Pınar Tekin Dr. Elif Usal Dr. Ümit Gökhan Meriçli Dr. Burcu Manisalı Erkek Dr. Seda Ersoy Peker Dr. Mustafa Danışman Dr. Reşit Ekinci Dr. Hasan Tutar
PaSikA Yeni Üye Üye 25 Şubat 2009 #68 Yenişehir Ruh Sağlığı Dispanseri Yenişehir Ruh Sağlığı Dispanseri Uzm.Dr. Leyla Tülin Çizmecioğlu Uzm.Dr. Mehmet Aybaş
Yenişehir Ruh Sağlığı Dispanseri Yenişehir Ruh Sağlığı Dispanseri Uzm.Dr. Leyla Tülin Çizmecioğlu Uzm.Dr. Mehmet Aybaş
PaSikA Yeni Üye Üye 25 Şubat 2009 #69 Ankara Dr.Zekai Tahir Burak Eğitim Ve Araştırma Kadın Hastanesi Ankara Dr.Zekai Tahir Burak Eğitim Ve Araştırma Kadın Hastanesi Uzm.Dr. Z.Tahir Burak Uzm.Dr. Selma Karademir
Ankara Dr.Zekai Tahir Burak Eğitim Ve Araştırma Kadın Hastanesi Ankara Dr.Zekai Tahir Burak Eğitim Ve Araştırma Kadın Hastanesi Uzm.Dr. Z.Tahir Burak Uzm.Dr. Selma Karademir
PaSikA Yeni Üye Üye 25 Şubat 2009 #70 Ankara Ulus Devlet Hastanesi Ankara Ulus Devlet Hastanesi Doç.Dr. Galip Haluk Şenol Uzm.Dr. Esra Süer Yalçın
Ankara Ulus Devlet Hastanesi Ankara Ulus Devlet Hastanesi Doç.Dr. Galip Haluk Şenol Uzm.Dr. Esra Süer Yalçın