T
TİTAN
Forum Okuru
İğne Oyasından Nasıl Broş Yapılır ?
İğne Oyası Broş Yapımı
İğne Oyası Broş Yapılışı
Maharetli meleklerimiz için iğne oyasından nasıl broş yapılır tarif ediyoruz bu yazımızda melekler 🙂 Siz de resimleri adım adım takip ederek kolaylıkla kendinize bir broş yapabilirsiniz. Hadi bakalım kolay gelsin
Büyük çiçeğin yapılışı. Beş minik zürafa ile başlıyoruz. Başlama şekline buradan bakabilirsiniz. Kesinlikle her başlarken dikmek için fazlalık ip bırakıyoruz.
Zürafaların üzerlerini dönüyoruz.
Yaprağını üç pırpırla paşlıyoruz.
Ters düğümle başa dönüyoruz.
İki kenardan artırıyoruz.
Artırarak dört sıra çıkıyoruz..
Dört sıradan sonra artırmadan devam ediyoruz zürafalar eksilmeye başlıyor tek kalınca ipi kesiyoruz , yine alttan aynı şekilde başlayarak diğer yaprakları yapıyoruz.
Beştane yaprak oluyor.
Etrafını zürafa dönüyoruz.
İğne Oyası Broş Yapılışı
Maharetli meleklerimiz için iğne oyasından nasıl broş yapılır tarif ediyoruz bu yazımızda melekler 🙂 Siz de resimleri adım adım takip ederek kolaylıkla kendinize bir broş yapabilirsiniz. Hadi bakalım kolay gelsin

Büyük çiçeğin yapılışı. Beş minik zürafa ile başlıyoruz. Başlama şekline buradan bakabilirsiniz. Kesinlikle her başlarken dikmek için fazlalık ip bırakıyoruz.

Zürafaların üzerlerini dönüyoruz.

Yaprağını üç pırpırla paşlıyoruz.

Ters düğümle başa dönüyoruz.

İki kenardan artırıyoruz.

Artırarak dört sıra çıkıyoruz..

Dört sıradan sonra artırmadan devam ediyoruz zürafalar eksilmeye başlıyor tek kalınca ipi kesiyoruz , yine alttan aynı şekilde başlayarak diğer yaprakları yapıyoruz.

Beştane yaprak oluyor.

Etrafını zürafa dönüyoruz.