Bizim evde bu gün iftara tüm aile davetli ve yemek menümüz; fırında güveç, bulgurlu ciğer pilavı, sebzeli ve kıymalı makarna (ben yaptım) et suyuna şehriye çorbası (ben yaptım) çiğköfte, hoşaf, etli patates haşlama, salata, cacık, kola, karpuz kavun gibi bir menümüz var🙂 Tüm Melek'lerimiz de bu akşam ki iftar soframıza davetlidir
Sonra çorba (henüz karar vermedim ama sanırım sarımsaklı un çorbası ), beylerin isteği üzerine bol domatesli biberli kekikli yürek sote, şehriyeli pilav, salata, karpuz, kola, meyve suyu, ramazan şerbeti, yani içecek ne varsa evde
Ellerimize sağlık, afiyet olsun, Allah kabul etsin
Merhaba...
Bizim evde de bu akşam, dünden kalan güveç, ciğerli pilav, sebzeli ve kıymalı makarna var birde annemin canı çekmiş mangal yakacaz, közlenmiş biber, domates, patlıcan, ayran, kola, karpuz ve kavun kardeşler var🙂 Buyrun gelin hepbirlikte iftar edelim🙂
Bu arada Titan adminim unlu sarımsaklı çorbanın tarifini bir ara konu olarak açarsanız sevinirim merak ettim 🙂
Merhaba...
Bizim evde de bu akşam, dünden kalan güveç, ciğerli pilav, sebzeli ve kıymalı makarna var birde annemin canı çekmiş mangal yakacaz, közlenmiş biber, domates, patlıcan, ayran, kola, karpuz ve kavun kardeşler var🙂 Buyrun gelin hepbirlikte iftar edelim🙂
Bu arada Titan adminim unlu sarımsaklı çorbanın tarifini bir ara konu olarak açarsanız sevinirim merak ettim 🙂