İdrardan yapılan gebelik testi sonuçları

Evde yapılan gebelik testleri hatalı sonuç verebiliyor.Gebe olduğunuzu düşünmüyorum ama tedbiren bir tane daha gebelik testi yapın.

adetime 1 gün kala test yaptım ikinci çizgi silik çıktı pazartesi hcg testi yaptım 14 çıktı bugün doktora gösterecem sonucum nedir yardımcı olurmusunuz

Gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak değerlendiriliyor yani test sonucuna göre gebesiniz. Durumunuzdan emin olmak için hcg testi yapın net sonucu alırsınız.

adetime 2 gün kala evde gebelik testi yaptım her ikside silik çıktı hamilelik olabilirmi

Merhaba, gebelik testinde ikinci çizginin silik çıkması gebelik olarak değerlendiriliyor. Yani muhtemelen gebesiniz. Durumunuzdan emin olmak için hcg testi yaptırmanızı sonuca görede hekime görünmenizi öneriyorum.

Evde yapılan gebelik testlerinde gebelik hormonunu tespit etmek için bir kadının idrar örneği kullanılır. İnsan Koryonik Gonadotropin HCG, bir döllenmiş yumurtanın uterus astarına implante edilmesinden hemen sonra artan plasenta tarafından yaratılan hormondur. Cinsel yönden aktif olan doğum kontrol yöntemi uygulamayan kadınlar adet dönemi gecikmeden gebelik testi yaparlar. Bu girişimin nedeni plansız bir gebelik korkusu ve gebe kalma beklentisidir. Uzmanlar, hamilelik testi yapmak için cevapsız bir dönemden sonra en az 7 gün beklemeniz gerektiğini söylüyorlar. Bu sırada kadının idrarı doğru bir sonuç için yeterli HCG içerir. Gecikme olmadan yapılan testler negatif sonuç verebilir. Hcg seviyesi yetersiz olduğun dan gebelik teyit edilmeyebilir. Bu nedenle gebelik testini beklenen adette gecikme olmasıyla yapılması doğru olacaktır.

Merhaba ben buraya resim atamiyorim bi benim profile bakarmisiniz 14 gun gecktim bugun test yaptim iki cizgi ama pek anlayamadim negatif olan hafif renk pozitif olan cok hamilemiyim

Profilinizde görsel yok. Gebelik testinde ikinci çizgi belirgin yada silik olursa durum gebelik olarak değerlendiriliyor. Emin olmak için hcg testi yapmanızı öneriyorum.