Gebelik testinde 2. çizgi gri çıkanlar burada mı İdrarda Gebelik Testi gri çıktı

Gecekusumsi

Üye
Üye
Gebelik testinde 2. çizgi gri çıkanlar burada mı İdrarda Gebelik Testi gri çıktı

Hamilelik testi yaptım Gebelik testinde 2. çizgi gri çıkanlar yardım lütfen

ikinci çizgi gri renkte. artımed marka testler. 1 haftadır 2 günde bir test yapıyorum. Bazısı tamamen negatif çıkıyor bazısı bu şekilde gri ikinci çizgi gösteriyor. Sizce bu ne anlama geliyor? Kafam çok karıştı. Aynı markanın ürünlerinde ikinci çizgi var ama pembe/kırmızı değil. Farklı markalarda hiç gri de olsa çizgi görmedim

gebelik testindne 2. çizgi gri silik çıkanlar.jpg

Selamlar hayatım öncelikle testi doğru yapıp yapmadığından emin olmam geerkiyor. Neden iki günde bib test yapıyorsun adetin geçti mi ne kadar geçti ? Bunları söyler misiniz bize.

Bir de kaç dk bekledikten sonra bu silik gri çizgiyi alılyolrsun ?

Ayrıca aşağıda yer alan konuları da incelemeni tavsiye ediyoruz hayatım.

Gebelik testi yaptım 2. çizgi silik çıktı şimdi ben hamile miyim kızlar ?

2. Çizgi Silik Çıktı Acaba Hamile miyim Kızlar yardım lütfen

Selamlar hayatım öncelikle testi doğru yapıp yapmadığından emin olmam geerkiyor. Neden iki günde bib test yapıyorsun adetin geçti mi ne kadar geçti ? Bunları söyler misiniz bize.

Bir de kaç dk bekledikten sonra bu silik gri çizgiyi alılyolrsun ?
Bugün tekrar kaset tipi test yaptım tek çizgi çıktı.
Emin olmak için test yapıyorum sürekli. Adet olmama 8 gün kadar var önceki ayki reglim farklı gelmişti ama o ay bir birlikteliğimizde içimde prezervatif kaldığı için ben ella içmiştim. o regl bi garip olduğu için emin olmak adına test yaptım. testi sabah idtarı ile yapmadım ama doğru uyguladığımı düşünüyorum.

Selamlar hayatım.

Yani regl olmuşsun gördüğüm akdarı ile ella kullanman adn zaten adet döngünü değiştirmiş erken regl olmuşsundur. Ben hiç bir şekilde hamile kaldığını düşünmüyorum açıkçası. Zaten testi yaptığında çok fazla testi bir yerde tutup bekler isen ikinci çizgiyi silik görürsün. Bu yanlış bir test yapım şeklidir. Yanıltır seni. Doğru bir gebelik testi için aşağıdaki konuyu incele istersen ama hamile kesin olarak değilsin hayatım.

Bu alana bir cevap yazın...
Geri