laetitia Yeni Üye Üye 23 Aralık 2009 #1 İddialı bayanlara makyaj modelleri makyaj makyaj modellerı modelleri hafif modelleri günlük Günlük hayatta hafif makyajı tercih eden biriyim.Bu modeller biraz ağır gece için iddialı görünmek isteyen biri için çok uygunlar.Eğer iddialı olmayı seven biriyseniz beğeneceksiniz...
makyaj makyaj modellerı modelleri hafif modelleri günlük Günlük hayatta hafif makyajı tercih eden biriyim.Bu modeller biraz ağır gece için iddialı görünmek isteyen biri için çok uygunlar.Eğer iddialı olmayı seven biriyseniz beğeneceksiniz...
CaRiZmA Vip Melek Üye 23 Aralık 2009 #2 güzelmis bunlar gece cikinca rahatlikla kullanilabilir.. sagol
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 23 Aralık 2009 #3 Teşekkürler 🙂 de bunlar gerçekten çok iddalı makyajlar olmuş.. ben şahsen bizzat hiç sevmem 🙂
laetitia Yeni Üye Üye 23 Aralık 2009 #4 SadmiN' Alıntı: Teşekkürler 🙂 de bunlar gerçekten çok iddalı makyajlar olmuş.. ben şahsen bizzat hiç sevmem 🙂 Genişletmek için tıkla ... herkesin zevki sadminim modellere çok yakışmış bence ama iddialı işte
SadmiN' Alıntı: Teşekkürler 🙂 de bunlar gerçekten çok iddalı makyajlar olmuş.. ben şahsen bizzat hiç sevmem 🙂 Genişletmek için tıkla ... herkesin zevki sadminim modellere çok yakışmış bence ama iddialı işte