PaSikA Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #1 Husky (Sibirya Kurdu) resimleri sibirya kurdu resimleri sibirya kurdu isimleri resmi husky kurt resimleri
Vijdan Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #2 Cevap: Husky (Sibirya Kurdu) resimleri Of yaaaaa..Duruşlardaki asalete bakın azcık..Ne kadar güzeller..Hele o mavi gözler ,bittim ben bittim burda.. Çok teşekkürler pasim..
Cevap: Husky (Sibirya Kurdu) resimleri Of yaaaaa..Duruşlardaki asalete bakın azcık..Ne kadar güzeller..Hele o mavi gözler ,bittim ben bittim burda.. Çok teşekkürler pasim..
kaprisli Yeni Üye Üye 28 Ocak 2010 #4 Heyyy yavrumm bee şunun güzelliğine bak köpek dediğin budur işte gerisini tanımam hayallerimin köpeği... Benim ne zaman böle bi köpeğim olacak yaaa
Heyyy yavrumm bee şunun güzelliğine bak köpek dediğin budur işte gerisini tanımam hayallerimin köpeği... Benim ne zaman böle bi köpeğim olacak yaaa
M Misafir Melek Forum Okuru 26 Nisan 2010 #5 benm halamda var addı duman 😀 banada verecekler yavrularından yakında olacak 😀 😀
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 18 Ocak 2011 #6 hayranım benimde olacak 1 ay sonra dogum yapacak inşallah 8 tane dogar