Hülya Avşar – Kişiye Özel (2009)
Hülya Avşar hayranlarına müjde uzun bir aradan sonra Hülya Avşar Kişiye Özel (2009)albümüyle sevenlerinin karşısında
Hülya Avşar 15 gün içinde piyasaya çıkacak olan yeni albümünün hazırlıklarını sürdürüyor. 8 yıl aradan sonra çıkacak olan albümün en büyük özelliği Haute Couture olması.
Müzik yönetmenliğini ve aranjörlüğünü Metin Özülkü’nün yaptığı albümde toplam 6 şarkı bulunacak. Şarkılardan 5 tanesi Metin Özülküye, bir tanesi de Suat Suna’ya ait.
Bestesi Suat Suna’ya ait olan “Sensiz Kaldım” adlı şarkı Hülya Avşar’ın daha önce seslendirdiği bir şarkı , fakat sanatçı şarkıyı bu kez pop tarzında yorumlamış.
Seyhan Müzik ya da Esen Müzk’ten çıkması beklenen bu Houte Couture albümün ilk klibini de Hülya Avşar kendisi çekecek.
01. N'apim Yani
Söz & Müzik: Eda-Metin Özülkü
02. Sonsuza Dek
03. Siyahımsı
Söz: Aşkın Tuna Müzik: Aydın Sarman
04. Hayat Mı Bu
05. Ne Olmuş
06. Tiryakinim
Söz & Müzik: İskender Türsen
07. Bir Düş Bir Telaş
Söz: Yasemin Pulat Müzik: Deniz Erdoğan
08. Sensiz Kaldım
Söz & Müzik: Suat Suna
09. Sonsuza Dek (Remix)
Hülya Avşar 15 gün içinde piyasaya çıkacak olan yeni albümünün hazırlıklarını sürdürüyor. 8 yıl aradan sonra çıkacak olan albümün en büyük özelliği Haute Couture olması.
Müzik yönetmenliğini ve aranjörlüğünü Metin Özülkü’nün yaptığı albümde toplam 6 şarkı bulunacak. Şarkılardan 5 tanesi Metin Özülküye, bir tanesi de Suat Suna’ya ait.
Bestesi Suat Suna’ya ait olan “Sensiz Kaldım” adlı şarkı Hülya Avşar’ın daha önce seslendirdiği bir şarkı , fakat sanatçı şarkıyı bu kez pop tarzında yorumlamış.
Seyhan Müzik ya da Esen Müzk’ten çıkması beklenen bu Houte Couture albümün ilk klibini de Hülya Avşar kendisi çekecek.

01. N'apim Yani
02. Sonsuza Dek
03. Siyahımsı
Söz: Aşkın Tuna Müzik: Aydın Sarman
04. Hayat Mı Bu
05. Ne Olmuş
06. Tiryakinim
Söz & Müzik: İskender Türsen