Cimcime_Prenses Üye Üye 15 Aralık 2009 #1 hulahop ile göbeklerin gitme vakti geldi :) hulahop çevirmek hulahop fiyat nerede satılır satın al arkadaşlar denenmiş uygulanmış ve çok eylenceli bir şey bu. bununla göbeğinize kaybolll diye bilirsiniz 😀 sölüyorum hulahop çevirin hele müzikle çok eyelenceli oluyor ve süpper göbek eritiyor tabi ilk başta çevirmek çok kolay değil ama öğrenmesi çok koolay 🙂 tavsiye ederim arkadaşlar 🙂
hulahop çevirmek hulahop fiyat nerede satılır satın al arkadaşlar denenmiş uygulanmış ve çok eylenceli bir şey bu. bununla göbeğinize kaybolll diye bilirsiniz 😀 sölüyorum hulahop çevirin hele müzikle çok eyelenceli oluyor ve süpper göbek eritiyor tabi ilk başta çevirmek çok kolay değil ama öğrenmesi çok koolay 🙂 tavsiye ederim arkadaşlar 🙂
ayahel Yeni Üye Üye 15 Aralık 2009 #3 yaa cevirmesi cok kolay gobekler ama bende hulahop yok gitip alsam mi napsam
M Misafir Melek Forum Okuru 3 Mart 2010 #6 ya nerede satılır ben gaziosmanpaşadayım bu yakınlarda bulabilirmiyim
ilkimsu Yeni Üye Üye 16 Ekim 2010 #8 aaa alıcam bundan deniycem bakalım bence işe yarar 😀 😀 çeviren kadında da yok gibi