kaş uzatma yöntemleri kaş uzama süresi hızlı uzatma çabuk uzatmak için ne yapmalı Kaşlarınızı alırken bir anlık dikkatsizlik sonucu kazaya kurban gittiyse üzülmeyin.Sizlere kaşlarınızı en hızlı şekilde uzatabileceğiniz yöntemleri sunuyorum
* Protein bildiğiniz gibi saçlarımızın uzaması içinde çok önemli. A, B3. C ve E vitaminlerini almaya özen gösterin.
* Duş alırken veya yüzünüzü yıkarken çok fazla bastırmadan iç taraftan dışa doğru parmaklarınızla kaşlarınıza 10-15 kere masaj yapın.
* Saf zeytinyağını parmağınıza damlatarak kaşlarınızın uzamasını istediğiniz bölgeye masaj yaparak yedirin. Eğer var ise hintyağı daha etkili olacaktır. 5-10 dakika bekledikten sonra ılık suyla durulayınız.
* Parmağınızla veya bir pamuğa biraz vazelin sürerek kaşlarınızın uzamasını istediğiniz bölgeye yavaşça sürün. Ardından ılık suyla durulayın. (Eğer yukardaki öneriyi uyguladıysanız gerek yoktur.)
* Kullanmadığınız temiz yumuşak bir diş fırçasını alın, kaşlarınızın uzamasını istediğiniz yerleri yavaşça (tahriş etmeden) 1 hafta boyunca 1-2 dakika fırçalayın.
Merhabalar kaşlarımı cımbızla alırken yanlışkla burnuma doğru olan taraftan fazlaca aldım 2-3 hafta oluyor çıkarmak için sarımsağı sürdüm vazelini ve badem yağını dadenedim tektük çıkmaya başladı ama nekadar uygulayacağımı bilnmiyorum