HaYaL Daimi Üye Üye 1 Temmuz 2009 #1 HiDOŞ için bulduğum uçak modelleri seç beğen AL... Yoğun araştırmalar sonucu Sevgili HiDOŞ için bunları bulabildim 😀Umarım aylardır süren aramalar böylece son bulur....
Yoğun araştırmalar sonucu Sevgili HiDOŞ için bunları bulabildim 😀Umarım aylardır süren aramalar böylece son bulur....
M Misafir Forum Okuru 2 Temmuz 2009 #2 Vay Hıdom vayyy Korkulur bu Hidoş'dan haaa Hayal'cim cidden de güzel uçaklar umarım Hıdom beğenir 🙂🙂
HİDOŞ Aktif Üye Üye 2 Temmuz 2009 #3 hayalcim emek vermiş aramış taramış bulmuşsun ama cıxx olmamış bunların heç biri benim uçağım deel ama söylemeden geçemeyecem azmin gözlerimi yaşarttı 😀
hayalcim emek vermiş aramış taramış bulmuşsun ama cıxx olmamış bunların heç biri benim uçağım deel ama söylemeden geçemeyecem azmin gözlerimi yaşarttı 😀
M Misafir Forum Okuru 2 Temmuz 2009 #4 Kara vijdanlı, kara vijdanlıııı, kara vijdanlııııııı hıdoş'um benimmm El insaf be Hıdo'm Kızlar o kadar uğraşıyor beğen ne olacak sanki Bak şu meşhur inek olayına dönmiyelim haa Neyse ben karışmıyom izliyorum sadece
Kara vijdanlı, kara vijdanlıııı, kara vijdanlııııııı hıdoş'um benimmm El insaf be Hıdo'm Kızlar o kadar uğraşıyor beğen ne olacak sanki Bak şu meşhur inek olayına dönmiyelim haa Neyse ben karışmıyom izliyorum sadece
HİDOŞ Aktif Üye Üye 2 Temmuz 2009 #5 sen karışma rüyam tabi bu modlarla benim aramda sen koskaca adminesin böyle ufak tefek şeyler için canını sıkma ardı arası istediğim güçük bşir uçak
sen karışma rüyam tabi bu modlarla benim aramda sen koskaca adminesin böyle ufak tefek şeyler için canını sıkma ardı arası istediğim güçük bşir uçak
HaYaL Daimi Üye Üye 2 Temmuz 2009 #6 Weyyyyyyyyyyy o kadar uyçak arasından birini beğendiremedik he tüü yazık bana 😀 Neyse ben araştırmalara devam edeyim o zaman ama bu işte başka şeyler seziyorum :ruyam:
Weyyyyyyyyyyy o kadar uyçak arasından birini beğendiremedik he tüü yazık bana 😀 Neyse ben araştırmalara devam edeyim o zaman ama bu işte başka şeyler seziyorum :ruyam:
fırtına Yeni Üye Üye 3 Temmuz 2009 #7 uyan halacim uyan HİDOŞ var yaa inim inim inletir yandın sen modların korkulu rüyası ama ben korkmuyorum tırsmıyorumda oyalıyorum onu
uyan halacim uyan HİDOŞ var yaa inim inim inletir yandın sen modların korkulu rüyası ama ben korkmuyorum tırsmıyorumda oyalıyorum onu