B balık Yeni Üye Üye 20 Ağustos 2010 #11 allah nasib ederse bende nisan annesi olacagım 29 nisan dogumlu olması bekleniyo tabii kısmet çok heyecanlıyım
allah nasib ederse bende nisan annesi olacagım 29 nisan dogumlu olması bekleniyo tabii kısmet çok heyecanlıyım
Sammy_haa Yeni Üye Üye 21 Ağustos 2010 #12 selam canımm konu açmışsın geliyim dedim benimde hesaplamalara göre nisan 4de doğucak tabi erken olursa mart olur mart sonu işl Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder
selam canımm konu açmışsın geliyim dedim benimde hesaplamalara göre nisan 4de doğucak tabi erken olursa mart olur mart sonu işl Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder
gül&naz Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2010 #14 balık' Alıntı: allah nasib ederse bende nisan annesi olacagım 29 nisan dogumlu olması bekleniyo tabii kısmet çok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... ins cnm allah hayirlisi ile kucagimiza almak nasip etsin ins benimde nisan 9 olcak erken veya gec olmazsa
balık' Alıntı: allah nasib ederse bende nisan annesi olacagım 29 nisan dogumlu olması bekleniyo tabii kısmet çok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... ins cnm allah hayirlisi ile kucagimiza almak nasip etsin ins benimde nisan 9 olcak erken veya gec olmazsa
gül&naz Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2010 #18 arkadaslar bebeklerimiz icin bazi ninniler buldum ama en cok bebek resimlerimi ilgimi cekti ne yalan söyleyim harikalar demi 🙂
arkadaslar bebeklerimiz icin bazi ninniler buldum ama en cok bebek resimlerimi ilgimi cekti ne yalan söyleyim harikalar demi 🙂
gül&naz Yeni Üye Üye 24 Ağustos 2010 #19 Besmeleyle Uyanır O nurlara boyanır Buna can mı dayanır Ninni yavrum ninni