:osqe: Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #1 Herkeze meraba meraba ben özge 19 yaşındayım ve 2 aylık hamıleyim.. inşallah benide aranıza alırsınız🙂
aSqimSin Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #2 Hoşgeldin Özge. 🙂 İnşallah sıkıntısız bi şekilde doğumunu yaparsın ve hep beraber seviniriz 🙂
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 14 Ağustos 2009 #4 aramiza hosgeldin osqe... keyifli paylasimlar, ve kalici dostluklar dilerim... hayirlisi ile bebegini kucagina alman dilegiyle.... 🙂
aramiza hosgeldin osqe... keyifli paylasimlar, ve kalici dostluklar dilerim... hayirlisi ile bebegini kucagina alman dilegiyle.... 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 14 Ağustos 2009 #5 Hoşgeldin özgecim maşallah minik bir anne adayısın inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın 🙂
:osqe: Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #6 HayaL' Alıntı: Hoşgeldin özgecim maşallah minik bir anne adayısın inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum sağol🙂 inşallah tekrardan sağol
HayaL' Alıntı: Hoşgeldin özgecim maşallah minik bir anne adayısın inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum sağol🙂 inşallah tekrardan sağol
:osqe: Yeni Üye Üye 14 Ağustos 2009 #7 *öSlemimSin*' Alıntı: aramiza hosgeldin osqe... keyifli paylasimlar, ve kalici dostluklar dilerim... hayirlisi ile bebegini kucagina alman dilegiyle.... 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum sağol..inşallah kalıcı olurum sevdım ben sizi🙂 inşallah hayırlı olur tekrardan sağol
*öSlemimSin*' Alıntı: aramiza hosgeldin osqe... keyifli paylasimlar, ve kalici dostluklar dilerim... hayirlisi ile bebegini kucagina alman dilegiyle.... 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum sağol..inşallah kalıcı olurum sevdım ben sizi🙂 inşallah hayırlı olur tekrardan sağol