esena Aktif Üye Üye 14 Aralık 2008 #1 herkese teşekkkürler beni tanıyan herkese teşekkür edrim doğum günümü kutlayıp bana sölen ve zahmette bulunup konu açtığınız için hepinize teşekkür ederim sizinde sölediğiniz gibi iyiki doğmuşum:d045:
beni tanıyan herkese teşekkür edrim doğum günümü kutlayıp bana sölen ve zahmette bulunup konu açtığınız için hepinize teşekkür ederim sizinde sölediğiniz gibi iyiki doğmuşum:d045:
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 17 Aralık 2008 #2 Cevap: herkese teşekkkürler doğum günün kutlu olsun esena dediğin gibi iyiki doğmuşsun valla.🙂nice senelere canım
Cevap: herkese teşekkkürler doğum günün kutlu olsun esena dediğin gibi iyiki doğmuşsun valla.🙂nice senelere canım
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 17 Aralık 2008 #4 Cevap: herkese teşekkkürler :kızılötesi::kızılötesi::kızılötesi: nice yıllara yine yeniden 😀
mislinay Yeni Üye Üye 18 Aralık 2008 #6 Cevap: herkese teşekkkürler oyyy canım benimm tabiki iyiki doğmuşsun tatlım benim sevdiklerinle mutlu ve sağlıklı nice yıllara
Cevap: herkese teşekkkürler oyyy canım benimm tabiki iyiki doğmuşsun tatlım benim sevdiklerinle mutlu ve sağlıklı nice yıllara
PaSikA Yeni Üye Üye 18 Aralık 2008 #7 Cevap: herkese teşekkkürler İyiki doğmuşsun canım doğum günün kutlu olsun 🙂