çalıkuşu Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #1 Herkese merhaba Bende bugün üye oldum. Sakaryada yaşıyorum. Güzel paylaşımlarda bulunmayı diliyorum.
mislinay Yeni Üye Üye 2 Mart 2008 #2 Ce: Herkese merhaba tam yerine geldin hoşgeldin güzel paylaşımlar seni bekliyor canım
örgüm Üye Üye 2 Mart 2008 #3 Ce: Herkese merhaba çalıkuşu' Alıntı: Bende bugün üye oldum. Sakaryada yaşıyorum. Güzel paylaşımlarda bulunmayı diliyorum. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin meleğim aramıza inşallah burayı seversin paylaşımlarını bekliyoruz :n028:
Ce: Herkese merhaba çalıkuşu' Alıntı: Bende bugün üye oldum. Sakaryada yaşıyorum. Güzel paylaşımlarda bulunmayı diliyorum. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin meleğim aramıza inşallah burayı seversin paylaşımlarını bekliyoruz :n028:
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 2 Mart 2008 #4 Ce: Herkese merhaba Hosgeldin canim aramiza, güzel vakit gecireceginden eminim....
nisan Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #5 Ce: Herkese merhaba hosgeldin canimm,bol keyifler iyi sohbetlerrrrrrrrrr
*jellibon* Daimi Üye Üye 9 Mart 2008 #8 Ce: Herkese merhaba hoşgeldin canım aramıza keyifli forumlar dilerim
nisan Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #9 Ce: Herkese merhaba nasilsin canimm,ins iyisindir sevgilerrrrrrrrr