G güneş2 Yeni Üye Üye 13 Kasım 2008 #1 Herkese merhaba!.. Selam melekler uzun zamandır formu üye olmadan takip ediyordum, hakkatten çok güzel bilgiler ve paylaşımlar var. Tekrar merhaba
Selam melekler uzun zamandır formu üye olmadan takip ediyordum, hakkatten çok güzel bilgiler ve paylaşımlar var. Tekrar merhaba
mislinay Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #3 Cevap: Herkese merhaba!.. teşekkürler elimizden geldiğince faydalı olmaya çalışıyoruz burda tüm arkadaşlarımzla... aramıza hoş geldin keyifli forum ve güzel dostluklara...
Cevap: Herkese merhaba!.. teşekkürler elimizden geldiğince faydalı olmaya çalışıyoruz burda tüm arkadaşlarımzla... aramıza hoş geldin keyifli forum ve güzel dostluklara...
semazen Yeni Üye Üye 14 Kasım 2008 #4 Cevap: Herkese merhaba!.. Hoşgeldin keyifli forumlar diliyorum..
CaRiZmA Vip Melek Üye 14 Kasım 2008 #5 Cevap: Herkese merhaba!.. Aramiza hosgeldin keyifli forumlar dilerim 🙂
G güneş2 Yeni Üye Üye 16 Kasım 2008 #6 Cevap: Herkese merhaba!.. Bu sıcak karşılama için teşekkürler 🙂
zuzu65 Yeni Üye Üye 16 Kasım 2008 #7 Cevap: Herkese merhaba!.. hoşgeldiniz arkadaşım aramıza hayırlı olsun...hep beraber hoşsaatler geçirmemiz dileklerimle.... bu arada nickiniz çok hoş...en sevdiğim çiçek papatya ve beyaz güller🙂
Cevap: Herkese merhaba!.. hoşgeldiniz arkadaşım aramıza hayırlı olsun...hep beraber hoşsaatler geçirmemiz dileklerimle.... bu arada nickiniz çok hoş...en sevdiğim çiçek papatya ve beyaz güller🙂