dılegım Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #1 Herkese merhaba slm arkadaslar ben dilek aranıza yenı katıldım 23 yasındayım evlı 2 kız annesıyım guzel paylasımlar dılegımle
slm arkadaslar ben dilek aranıza yenı katıldım 23 yasındayım evlı 2 kız annesıyım guzel paylasımlar dılegımle
Vijdan Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #2 Cevap: Herkese merhaba Hoş geldiniz..Genç bir anne daha katıldı aramıza ne güzel..Keyifli paylaşımlar dilerim canım..🙂
Cevap: Herkese merhaba Hoş geldiniz..Genç bir anne daha katıldı aramıza ne güzel..Keyifli paylaşımlar dilerim canım..🙂
Mavi_Melek Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #3 Cevap: Herkese merhaba Hoşgeldiniz evet baya bi erken evlenmişsiniz erken evlenen erken yol alır die boşa dememişler paylaşımlarda görüşmek dileğiyle
Cevap: Herkese merhaba Hoşgeldiniz evet baya bi erken evlenmişsiniz erken evlenen erken yol alır die boşa dememişler paylaşımlarda görüşmek dileğiyle
necla Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #6 Cevap: Herkese merhaba aramiza hosgeldin canim keyifli paylasimlar
gökçe Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #7 Cevap: Herkese merhaba Güzel vakit geçirmen dileği ile. Aramıza hoşgeldinnn...
mislinay Yeni Üye Üye 8 Kasım 2008 #8 Cevap: Herkese merhaba aramıza hoş geldin formun keyfini çıkarman dostlukların en güzelini bulman dileklerimle hoş gedin🙂
Cevap: Herkese merhaba aramıza hoş geldin formun keyfini çıkarman dostlukların en güzelini bulman dileklerimle hoş gedin🙂