Çok üzgünüm Rabbim Allahım.. Çok üzgünüm Verdiğin hastalıklara Verdiğin musibetlere Verdiğin geçim sıkıntısına Bunların bedenime verdiği yorgunluğa İnsanlardan gelen acılara Kullarına köle olduğuma Ömrümü vakfettiklerimden GELEN VEFASIZLIKLARA Yitip giden hayallerime Yaşayamadıklarıma Bir hiç uğruna kaybettiğim gençliğime .DEĞİL. Bütün bu verdiklerine Sabredemediğime Şükredemediiğime Kahrında hoş,lutfunda hoş lafzını kalbi olarak Söyleyemediğime Karşıdan bakarak ne güzel bir sabır diyenlere HAYIR.değilim.sadece söylemiyorum diyemediğime Beni güzel görenlere ben riyayım,ben bu değilim diye haykıramadığıma ÇOK ÜZGÜNÜM RABBİM. Pişmanım sabırsızlığıma Pişmanım günahlarıma Pişmanım,hakkıyla kulluk yapamadığıma VE Çok pişmanım Ben SENİ bıraktım ama SEN beni bırakmadın. bu gerçeğe kör baktığıma RABBİM,sana hep sözler verdim. .tutamadığım Tövbeler gönderdim yeterince arıtamadığım ruhumdan Ama SEN Öyle Büyüksün ki Öyle affetmeyi seversin ki Kapıları öyle açarsın ki Ne olur kabul buyur münacatımı Affet günahlarımı Beni Senden uzağa bırakma beni bana bırakma Senin rızanı gözettimse.bir nebze onun hatırına Seni sevenlerin hatırına Yalansız akıyorsa gözyaşlarım ve katında makbul olursa ummana karışsınlar.SANA ulaşsınlar yorgun bedenimle,kırık dökük kelimelerimle SENİN KAPINDAYIM yine. pişmanım ALLAHIM pişmanım Affetmek senin şanındandır Affet ne olur Verdiğin ve vereceğin dertler başımın tacı olsun. en büyük derdim. SENİN razı olduklarından olabilmek. ve SENDEN razı olmak olsun. AMİN.AMİN.AMİN..
Yeni bir haftaya başlarken, Allah'ın adıyla açalım gözlerimizi...
Bütün meleklerimize Allah'tan sağlıklı, huzurlu ve günahlardan uzak bir gün diliyorum... Hastalara şifa, Dertlilere deva, Öğrencilere azim, Meslek sahiplerine başarı, Anne olacaklara kolaylık, Bekleyenlere sabır versin Yüceler Yücesi...
Allahım! Ben, senin pak, güzel, mübarek ve yüce nezdinde en sevimli olan, onunla dua edildiği taktirde hemen icabet ettiğin, onunla senden istenince hemen verdiğin, onunla rahmetin talep edilince rahmetini esirgemediğin, onunla kurtuluş talep edilince kurtuluş verdiğin isminle senden istiyorum."