E esra2012 Aktif Üye Üye 17 Eylül 2012 #141 semüj88' Alıntı: esrammm çok hastaydımmm 3 gündür kafamı kaldıramıyodum cuma günü falan raporluydum şimdi işe geldimm sen nasılsınnnn🙂)))) Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun canım bende aynı canım perşembe cuma izinliydim seslerim kısıldı şimdi iyiyim çok şükür - - - Updated - - - AYŞEDEN' Alıntı: Kızlar bu sayfayada liste yapsanıza benide ekleyin 60 kiladan 53 olmak itiyorum ekleyin Genişletmek için tıkla ... canım listeyi sen yap istersen ben diyetten vazgeçtim
semüj88' Alıntı: esrammm çok hastaydımmm 3 gündür kafamı kaldıramıyodum cuma günü falan raporluydum şimdi işe geldimm sen nasılsınnnn🙂)))) Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun canım bende aynı canım perşembe cuma izinliydim seslerim kısıldı şimdi iyiyim çok şükür - - - Updated - - - AYŞEDEN' Alıntı: Kızlar bu sayfayada liste yapsanıza benide ekleyin 60 kiladan 53 olmak itiyorum ekleyin Genişletmek için tıkla ... canım listeyi sen yap istersen ben diyetten vazgeçtim
A alara-e Yeni Üye Üye 11 Kasım 2012 #142 merhaba arkadaşlar sizin listenize girmek istiyorummmm 74 kg 38 yaşındayımmm 65 kg görmek istiyommm