zuzus:) Yeni Üye Üye 26 Şubat 2008 #1 hemşerilerim nerdesinizzzz (ANTALYA) ANTALYA lılar nerdesinizzzzzzz 🙂) HADİ TOPLANALIM BİZDEE😛arty: Son düzenleme: 26 Şubat 2008
esena Aktif Üye Üye 3 Mart 2008 #2 Ce: hemşerilerim nerdesinizzzz (ANTALYA) valla diğilim ama yazayım dedim canım
zuzus:) Yeni Üye Üye 3 Mart 2008 #3 Ce: hemşerilerim nerdesinizzzz (ANTALYA) sağol canımcımmm hoş geldinn
zelal0903 Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #4 Ce: hemşerilerim nerdesinizzzz (ANTALYA) gec gordum canim benden baska kimse yok heralde 😀
zuzus:) Yeni Üye Üye 10 Mart 2008 #5 Ce: hemşerilerim nerdesinizzzz (ANTALYA) zelal0903' Alıntı: gec gordum canim benden baska kimse yok heralde 😀 Genişletmek için tıkla ... zeloşum tek biz varız heralde antalyadan.
Ce: hemşerilerim nerdesinizzzz (ANTALYA) zelal0903' Alıntı: gec gordum canim benden baska kimse yok heralde 😀 Genişletmek için tıkla ... zeloşum tek biz varız heralde antalyadan.
ilkimsu Yeni Üye Üye 27 Ekim 2009 #6 antalyalı değilim ama oraya geldim ve hayran kaldım çok güzel bir şehirr orada yasamayı bile düsündüm 🙂
antalyalı değilim ama oraya geldim ve hayran kaldım çok güzel bir şehirr orada yasamayı bile düsündüm 🙂