Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
basur nasıl geçerHemoroid nedir bilmezdim. Taki bir gün dışkımı yaparken aşırı zorlanıp kanama yaşayıncaya kadar hemoroid hakkında bilgim yoktu. Normalde kabızlık problemim yoktu.Ama son 1 ay boyunca kabızlık yaşadım. Tuvaletimi yaparken aşırı ağrım ve sancım oluyordu ayrıca anüsümde kanama oluyordu. Doktora gittim hemoroidin var dendi ilaçlar verdi ama geçmedi . Sonra biraz araştırma yaptım. Aloe veranın ve kantaron yağının hemoroide iyi geldiğini okudum. Hemen her ikisinide temin ettim. Önce kantaronu denedim. Kantaron tuvaletimi rahat yapmamı sağladığı gibi hemoroidimi küçülttü. Sonra aloe verayı kullandım şimdi hemoroidim toplu iğnenin başı kadar küçüldü. Doktorlar hemoroidi olanlara acıyı baharatı yasaklıyor valla her ikisi olmazsa asla yemek yiyemem. Doktorumun önerisine uymadım hala baharatlı ve acı yemekleri keyifle yiyorum. Nasıl olsa derdimin dermanını buldum.. Şimdi arkadaşlar bu ikisi nasıl kullanılacak . Makyaj temizleme pamuğuna kantaron yağı dökün sonra bunu anüs bölgenize yerleştirin ( içine sokmayın) Aloe vera jelini gece uyumadan önce yine anüs bölgenize uygulayın. Allahın izni ile hemoroid probleminiz kalmayacak.
basur nasıl geçer
Hemoroid nedir bilmezdim. Taki bir gün dışkımı yaparken aşırı zorlanıp kanama yaşayıncaya kadar hemoroid hakkında bilgim yoktu. Normalde kabızlık problemim yoktu.Ama son 1 ay boyunca kabızlık yaşadım. Tuvaletimi yaparken aşırı ağrım ve sancım oluyordu ayrıca anüsümde kanama oluyordu. Doktora gittim hemoroidin var dendi ilaçlar verdi ama geçmedi . Sonra biraz araştırma yaptım. Aloe veranın ve kantaron yağının hemoroide iyi geldiğini okudum. Hemen her ikisinide temin ettim. Önce kantaronu denedim. Kantaron tuvaletimi rahat yapmamı sağladığı gibi hemoroidimi küçülttü. Sonra aloe verayı kullandım şimdi hemoroidim toplu iğnenin başı kadar küçüldü. Doktorlar hemoroidi olanlara acıyı baharatı yasaklıyor valla her ikisi olmazsa asla yemek yiyemem. Doktorumun önerisine uymadım hala baharatlı ve acı yemekleri keyifle yiyorum. Nasıl olsa derdimin dermanını buldum.. Şimdi arkadaşlar bu ikisi nasıl kullanılacak . Makyaj temizleme pamuğuna kantaron yağı dökün sonra bunu anüs bölgenize yerleştirin ( içine sokmayın) Aloe vera jelini gece uyumadan önce yine anüs bölgenize uygulayın. Allahın izni ile hemoroid probleminiz kalmayacak.