S Selin’de Paylaşımcı Melek 29 Temmuz 2019 #81 İlaysevdaa' Alıntı: Yerleşme kanaması yaşadınız mı Genişletmek için tıkla ... Yo ben her ay düzenli adet oluyorum
İlaysevdaa' Alıntı: Yerleşme kanaması yaşadınız mı Genişletmek için tıkla ... Yo ben her ay düzenli adet oluyorum
S Selin’de Paylaşımcı Melek 29 Temmuz 2019 #82 İlaysevdaa' Alıntı: Yerleşme kanaması yaşadınız mı Genişletmek için tıkla ... Gebelik testi beta negatıf vajinal ultrason da negatıf benim belki 6 defa vajinal ultrason yaptırdım bi 8 kere de beta hcg
İlaysevdaa' Alıntı: Yerleşme kanaması yaşadınız mı Genişletmek için tıkla ... Gebelik testi beta negatıf vajinal ultrason da negatıf benim belki 6 defa vajinal ultrason yaptırdım bi 8 kere de beta hcg
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 29 Temmuz 2019 #83 Ya şimdi bu anasının ellerinden öptükleriminin çocukları anlamıyor ki yahu kanda çıkmayan gebelik olmaz üst üste bu kadar adet olmuşsunuz gebelik olmaz bazen dalga geçtiğinizi düşünüyorum. Kafa ütülüyorsunuz 🙂
Ya şimdi bu anasının ellerinden öptükleriminin çocukları anlamıyor ki yahu kanda çıkmayan gebelik olmaz üst üste bu kadar adet olmuşsunuz gebelik olmaz bazen dalga geçtiğinizi düşünüyorum. Kafa ütülüyorsunuz 🙂
S Selin’de Paylaşımcı Melek 29 Temmuz 2019 #84 SadmiN' Alıntı: Ya şimdi bu anasının ellerinden öptükleriminin çocukları anlamıyor ki yahu kanda çıkmayan gebelik olmaz üst üste bu kadar adet olmuşsunuz gebelik olmaz bazen dalga geçtiğinizi düşünüyorum. Kafa ütülüyorsunuz 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ablacım ben tek bir soru soruyorum ama hiç bu soruma cevap alamadım
SadmiN' Alıntı: Ya şimdi bu anasının ellerinden öptükleriminin çocukları anlamıyor ki yahu kanda çıkmayan gebelik olmaz üst üste bu kadar adet olmuşsunuz gebelik olmaz bazen dalga geçtiğinizi düşünüyorum. Kafa ütülüyorsunuz 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ablacım ben tek bir soru soruyorum ama hiç bu soruma cevap alamadım
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 29 Temmuz 2019 #85 SadmiN' Alıntı: Ya şimdi bu anasının ellerinden öptükleriminin çocukları anlamıyor ki yahu kanda çıkmayan gebelik olmaz üst üste bu kadar adet olmuşsunuz gebelik olmaz bazen dalga geçtiğinizi düşünüyorum. Kafa ütülüyorsunuz 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ben bişi demedim abla ben kan testi yaptırmadım ki 😀 ama bende de şüphe yok dimi ya sürekki elim karnımda sürekli aynada karnıma bakıyorum
SadmiN' Alıntı: Ya şimdi bu anasının ellerinden öptükleriminin çocukları anlamıyor ki yahu kanda çıkmayan gebelik olmaz üst üste bu kadar adet olmuşsunuz gebelik olmaz bazen dalga geçtiğinizi düşünüyorum. Kafa ütülüyorsunuz 🙂 Genişletmek için tıkla ... Ben bişi demedim abla ben kan testi yaptırmadım ki 😀 ama bende de şüphe yok dimi ya sürekki elim karnımda sürekli aynada karnıma bakıyorum
S Selin’de Paylaşımcı Melek 29 Temmuz 2019 #86 SadmiN' Alıntı: Ya şimdi bu anasının ellerinden öptükleriminin çocukları anlamıyor ki yahu kanda çıkmayan gebelik olmaz üst üste bu kadar adet olmuşsunuz gebelik olmaz bazen dalga geçtiğinizi düşünüyorum. Kafa ütülüyorsunuz 🙂 Genişletmek için tıkla ... Siz olmayan birseyi bu gizli gebeliği neden bu forumda anlatıyorsunuz ben bunu anlamıyorum
SadmiN' Alıntı: Ya şimdi bu anasının ellerinden öptükleriminin çocukları anlamıyor ki yahu kanda çıkmayan gebelik olmaz üst üste bu kadar adet olmuşsunuz gebelik olmaz bazen dalga geçtiğinizi düşünüyorum. Kafa ütülüyorsunuz 🙂 Genişletmek için tıkla ... Siz olmayan birseyi bu gizli gebeliği neden bu forumda anlatıyorsunuz ben bunu anlamıyorum
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 29 Temmuz 2019 #87 Hulya034' Alıntı: Ben bişi demedim abla ben kan testi yaptırmadım ki 😀 ama bende de şüphe yok dimi ya sürekki elim karnımda sürekli aynada karnıma bakıyorum Genişletmek için tıkla ... @SadmiN
Hulya034' Alıntı: Ben bişi demedim abla ben kan testi yaptırmadım ki 😀 ama bende de şüphe yok dimi ya sürekki elim karnımda sürekli aynada karnıma bakıyorum Genişletmek için tıkla ... @SadmiN
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 29 Temmuz 2019 #88 Daha önceki cevapladığımız sorulara say @Selin’de
S Selin’de Paylaşımcı Melek 29 Temmuz 2019 #89 SadmiN' Alıntı: Daha önceki cevapladığımız sorulara say @Selin’de Genişletmek için tıkla ... Tamam ablacım
SadmiN' Alıntı: Daha önceki cevapladığımız sorulara say @Selin’de Genişletmek için tıkla ... Tamam ablacım
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 29 Temmuz 2019 #90 Ablaaaa bana da cvp ver artık korkmamalıyım dimi? @SadmiN