H Hulya034 Paylaşımcı Melek 28 Temmuz 2019 #71 Hulya034' Alıntı: Tamam teşekkür ederim. Ben gibi olan herkes okusun bu yazdıklarımı ve yazılanları Genişletmek için tıkla ... Yüzde yüz emin olunan bi durum dimi bu
Hulya034' Alıntı: Tamam teşekkür ederim. Ben gibi olan herkes okusun bu yazdıklarımı ve yazılanları Genişletmek için tıkla ... Yüzde yüz emin olunan bi durum dimi bu
Likapam Paylaşımcı Melek 28 Temmuz 2019 #72 Selin’de' Alıntı: Abla Kasım 30 8 bitiyor Genişletmek için tıkla ... Allah iyiliğini versin kız 8 aylık oldunmu
Selin’de' Alıntı: Abla Kasım 30 8 bitiyor Genişletmek için tıkla ... Allah iyiliğini versin kız 8 aylık oldunmu
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 28 Temmuz 2019 #73 Peki bişi sorcam eğer hamileysem kaç haftalık gebeyim? İlişkim 22 martta yaşanmıştı.
S Selin’de Paylaşımcı Melek 28 Temmuz 2019 #74 Likapam' Alıntı: Allah iyiliğini versin kız 8 aylık oldunmu Genişletmek için tıkla ... Aman abla deme öyle ya
Likapam' Alıntı: Allah iyiliğini versin kız 8 aylık oldunmu Genişletmek için tıkla ... Aman abla deme öyle ya
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 28 Temmuz 2019 #75 Selin’de' Alıntı: Aman abla deme öyle ya Genişletmek için tıkla ... Ben de kaç haftalık olmuştur diye sordum ya bi an korktum
Selin’de' Alıntı: Aman abla deme öyle ya Genişletmek için tıkla ... Ben de kaç haftalık olmuştur diye sordum ya bi an korktum
Likapam Paylaşımcı Melek 28 Temmuz 2019 #76 Selin’de' Alıntı: Aman abla deme öyle ya Genişletmek için tıkla ... Senin 1 aymı kaldı şimdi
S Selin’de Paylaşımcı Melek 28 Temmuz 2019 #77 Likapam' Alıntı: Senin 1 aymı kaldı şimdi Genişletmek için tıkla ... Abla ya lütfen
İ İlaysevdaa Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2019 #80 Selin’de' Alıntı: Aman abla deme öyle ya Genişletmek için tıkla ... Yerleşme kanaması yaşadınız mı