H Hulya034 Paylaşımcı Melek 28 Temmuz 2019 #51 Likapam' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Aşk olsun neden dalga geçiyorsunuz
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 28 Temmuz 2019 #52 SadmiN' Alıntı: @LaViNYaM sen bunlara bakar san evin yolunu şaşırırsın bitmez sıkıntıları 😀 Neyi nerede okudularsa bırak oradan cevap alsınlar Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olalım diyorum ama soruların arkası kesilmiyor
SadmiN' Alıntı: @LaViNYaM sen bunlara bakar san evin yolunu şaşırırsın bitmez sıkıntıları 😀 Neyi nerede okudularsa bırak oradan cevap alsınlar Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olalım diyorum ama soruların arkası kesilmiyor
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 28 Temmuz 2019 #53 LaViNYaM' Alıntı: Yardımcı olalım diyorum ama soruların arkası kesilmiyor Genişletmek için tıkla ... Evet sizin de görüşünüzü merak ettiğim için sordum
LaViNYaM' Alıntı: Yardımcı olalım diyorum ama soruların arkası kesilmiyor Genişletmek için tıkla ... Evet sizin de görüşünüzü merak ettiğim için sordum
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 28 Temmuz 2019 #54 Hulya034' Alıntı: @LaViNYaM yani korkmama gerek yok değil mi? Sadece bazen 24. Veya 25.günde adet görmüşlüğüm oldu. Benim yaşdığım kanamalar düşük kanaması olamaz dimi Genişletmek için tıkla ... İlk yazdığım gibi kardeşim
Hulya034' Alıntı: @LaViNYaM yani korkmama gerek yok değil mi? Sadece bazen 24. Veya 25.günde adet görmüşlüğüm oldu. Benim yaşdığım kanamalar düşük kanaması olamaz dimi Genişletmek için tıkla ... İlk yazdığım gibi kardeşim
İ İlaysevdaa Yeni Üye Üye 28 Temmuz 2019 #55 İlaysevdaa' Alıntı: Peki bu döllenmenin ardından bu kanama olmasının 2 veya 3 günde ihtimali var mı Genişletmek için tıkla ... Peki sizce ben hamile miyim
İlaysevdaa' Alıntı: Peki bu döllenmenin ardından bu kanama olmasının 2 veya 3 günde ihtimali var mı Genişletmek için tıkla ... Peki sizce ben hamile miyim
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 28 Temmuz 2019 #56 Tamamda ilk ne yazdın 🙂 Hamile değilim ama kesin mi tahlilimi atim mi sana Tamamda ne dedin ne zaman dedin o eskide kaldı yeni sorularımı cevaplandır. Tamamda Tamamda Tamamda.... Bu sevda Bitmez
Tamamda ilk ne yazdın 🙂 Hamile değilim ama kesin mi tahlilimi atim mi sana Tamamda ne dedin ne zaman dedin o eskide kaldı yeni sorularımı cevaplandır. Tamamda Tamamda Tamamda.... Bu sevda Bitmez
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 28 Temmuz 2019 #57 LaViNYaM' Alıntı: İlk yazdığım gibi kardeşim Genişletmek için tıkla ... Kesin olarak gebelik yoktur yani yüzde 100 dimi?
LaViNYaM' Alıntı: İlk yazdığım gibi kardeşim Genişletmek için tıkla ... Kesin olarak gebelik yoktur yani yüzde 100 dimi?
Likapam Paylaşımcı Melek 28 Temmuz 2019 #58 Hülya 5 aydır seninle konuşuyoruz eğerki hamile olmuş olsaydın karnın burnunda olurdu budami aklına gelmiyor canım
Hülya 5 aydır seninle konuşuyoruz eğerki hamile olmuş olsaydın karnın burnunda olurdu budami aklına gelmiyor canım
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 28 Temmuz 2019 #59 Hulya034' Alıntı: @LaViNYaM yani korkmama gerek yok değil mi? Sadece bazen 24. Veya 25.günde adet görmüşlüğüm oldu. Benim yaşdığım kanamalar düşük kanaması olamaz dimi Genişletmek için tıkla ... İnan düşük kanaması olsa soluğu hastanede alırdım SadmiN' Alıntı: Tamamda ilk ne yazdın 🙂 Hamile değilim ama kesin mi tahlilimi atim mi sana Tamamda ne dedin ne zaman dedin o eskide kaldı yeni sorularımı cevaplandır. Tamamda Tamamda Tamamda.... Bu sevda Bitmez Genişletmek için tıkla ... Yeni soru gibi görünse de hepsi dolaylı olarak aynı yola çıkıyor
Hulya034' Alıntı: @LaViNYaM yani korkmama gerek yok değil mi? Sadece bazen 24. Veya 25.günde adet görmüşlüğüm oldu. Benim yaşdığım kanamalar düşük kanaması olamaz dimi Genişletmek için tıkla ... İnan düşük kanaması olsa soluğu hastanede alırdım SadmiN' Alıntı: Tamamda ilk ne yazdın 🙂 Hamile değilim ama kesin mi tahlilimi atim mi sana Tamamda ne dedin ne zaman dedin o eskide kaldı yeni sorularımı cevaplandır. Tamamda Tamamda Tamamda.... Bu sevda Bitmez Genişletmek için tıkla ... Yeni soru gibi görünse de hepsi dolaylı olarak aynı yola çıkıyor
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 28 Temmuz 2019 #60 Hulya034' Alıntı: Kesin olarak gebelik yoktur yani yüzde 100 dimi? Genişletmek için tıkla ... Yok yok korkma rahat uyu artık
Hulya034' Alıntı: Kesin olarak gebelik yoktur yani yüzde 100 dimi? Genişletmek için tıkla ... Yok yok korkma rahat uyu artık