İ İlaysevdaa Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2019 #111 Likapam' Alıntı: Pms dediğin nedir??? Genişletmek için tıkla ... Adet öncesi ağrı falan varya o
İ İlaysevdaa Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2019 #113 Likapam' Alıntı: Olur adet olacakmışsın gibi kasık ağrısı da olur Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Likapam' Alıntı: Olur adet olacakmışsın gibi kasık ağrısı da olur Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 30 Temmuz 2019 #114 LaViNYaM' Alıntı: Hülya anlamak mi istiyorsun sen dalga mı geçiyorsun anlamadim artık sana başka bir bölüm tavsiye edeceğim az kaldı Genişletmek için tıkla ... Demin tuvalette altımı sildim sümük gibi katı sarımsı kahveye dönmeyen bi akıntı geldi ama baya sarı? Hamile miyim ben
LaViNYaM' Alıntı: Hülya anlamak mi istiyorsun sen dalga mı geçiyorsun anlamadim artık sana başka bir bölüm tavsiye edeceğim az kaldı Genişletmek için tıkla ... Demin tuvalette altımı sildim sümük gibi katı sarımsı kahveye dönmeyen bi akıntı geldi ama baya sarı? Hamile miyim ben
Likapam Paylaşımcı Melek 30 Temmuz 2019 #115 Hulya034' Alıntı: Demin tuvalette altımı sildim sümük gibi katı sarımsı kahveye dönmeyen bi akıntı geldi ama baya sarı? Hamile miyim ben Genişletmek için tıkla ... Hülya değilsin diyorum 5 aydır git bi şekilde kanda baktır
Hulya034' Alıntı: Demin tuvalette altımı sildim sümük gibi katı sarımsı kahveye dönmeyen bi akıntı geldi ama baya sarı? Hamile miyim ben Genişletmek için tıkla ... Hülya değilsin diyorum 5 aydır git bi şekilde kanda baktır
M Melike1205 Forum Okuru 29 Aralık 2019 #116 İlaysevdaa' Alıntı: Siz hamile değil misiniz nasıl negatif oluyor Genişletmek için tıkla ... Hamile misin
İlaysevdaa' Alıntı: Siz hamile değil misiniz nasıl negatif oluyor Genişletmek için tıkla ... Hamile misin