Uzman SühaN Administrator 6 Eylül 2017 #41 Merhaba, hcg değeriniz görünürde gebelik lehine. En kısa zaman da teyidi için hekim kontrolün de olun. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.
Merhaba, hcg değeriniz görünürde gebelik lehine. En kısa zaman da teyidi için hekim kontrolün de olun. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.
B berfu 477 Forum Okuru 23 Eylül 2017 #42 hamilelikle ilgili bütün belirtilerim vardı bende 3 gün kala test yaptım 4 bugün yine yaptırdım 9 11 sizce hamilemiyim?
hamilelikle ilgili bütün belirtilerim vardı bende 3 gün kala test yaptım 4 bugün yine yaptırdım 9 11 sizce hamilemiyim?
Uzman SühaN Administrator 23 Eylül 2017 #43 Merhaba, 8 ve üstü değerler gebelik olarak kabul ediliyor. Hcg değeri tek başına gebeliği onaylamaz. Pazartesi hekime görünün tekrar hcg değerinize bakıcak ayrıca ultrason muayenesi yapıcaktır. Gebe olup olmadığınız netlik kazanıcaktır.
Merhaba, 8 ve üstü değerler gebelik olarak kabul ediliyor. Hcg değeri tek başına gebeliği onaylamaz. Pazartesi hekime görünün tekrar hcg değerinize bakıcak ayrıca ultrason muayenesi yapıcaktır. Gebe olup olmadığınız netlik kazanıcaktır.
L layni Yeni Üye Üye 23 Eylül 2017 #44 Selam bende bugün kan testi yaptırdım sonuç 1.4 çıktı 2 gün sonra tekrar taptır dedi sizce hamilemiyim hocam
Selam bende bugün kan testi yaptırdım sonuç 1.4 çıktı 2 gün sonra tekrar taptır dedi sizce hamilemiyim hocam
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 23 Eylül 2017 #45 Selamlar Layni, hayır bu sonuca göre hamile değilsiniz testi yenilemenize gerek yok. Saygılar. Bu arada üyeliğinizi onayladım. Aramıza Hoş Geldiniz.
Selamlar Layni, hayır bu sonuca göre hamile değilsiniz testi yenilemenize gerek yok. Saygılar. Bu arada üyeliğinizi onayladım. Aramıza Hoş Geldiniz.
Uzman SühaN Administrator 23 Eylül 2017 #46 layni' Alıntı: Selam bende bugün kan testi yaptırdım sonuç 1.4 çıktı 2 gün sonra tekrar taptır dedi sizce hamilemiyim hocam Genişletmek için tıkla ... Merhaba, hcg değeriniz gebelik lehine değil. İki gün sonra değilde perşembe günü tekrarlayın testi.
layni' Alıntı: Selam bende bugün kan testi yaptırdım sonuç 1.4 çıktı 2 gün sonra tekrar taptır dedi sizce hamilemiyim hocam Genişletmek için tıkla ... Merhaba, hcg değeriniz gebelik lehine değil. İki gün sonra değilde perşembe günü tekrarlayın testi.
Uzman SühaN Administrator 5 Ekim 2017 #48 Merhaba, hcg değerinizde görünürde bir sıkıntı yok fakat gebeliğinizin ilerleyişi ile ilgili en doğru bilgiyi hekim kontrolüyle sağlayabilirsiniz.
Merhaba, hcg değerinizde görünürde bir sıkıntı yok fakat gebeliğinizin ilerleyişi ile ilgili en doğru bilgiyi hekim kontrolüyle sağlayabilirsiniz.
Uzman SühaN Administrator 5 Ekim 2017 #50 Merhaba, Hcg değeriniz görünürde gebelik lehine yalnız tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz. Mutlaka hekim kontrolünde olun.. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile..
Merhaba, Hcg değeriniz görünürde gebelik lehine yalnız tek değerle gebelik teşhisi yapılmaz. Mutlaka hekim kontrolünde olun.. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile..