K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 29 Kasım 2007 #1 Hayatinizda cok isteyipde kavusamadiginz birsey varmi??? Hayatinizda cok isteyipde kavusamadiginz birsey varmi??? Yorumlarinizi bekliyorum meleklerim...
suskun_gız Yeni Üye Üye 29 Kasım 2007 #2 Ce: Hayatinizda cok isteyipde kavusamadiginz birsey varmi??? evet var :'( sanal bebekler ilk cıktıgında cok ıstemıstım ama babam almamıstı kucuktum cok ıstedım ama olmadı ağlamadım ama büyügüce gercegını yaparım dedım kendimi avuttum 😀
Ce: Hayatinizda cok isteyipde kavusamadiginz birsey varmi??? evet var :'( sanal bebekler ilk cıktıgında cok ıstemıstım ama babam almamıstı kucuktum cok ıstedım ama olmadı ağlamadım ama büyügüce gercegını yaparım dedım kendimi avuttum 😀
*şiker* Yeni Üye Üye 6 Ocak 2009 #3 Cevap: Hayatinizda cok isteyipde kavusamadiginz birsey varmi??? evet maalesefff varrrrrrr =((((
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 9 Ocak 2009 #4 Cevap: Hayatinizda cok isteyipde kavusamadiginz birsey varmi??? var tabi isteyipte ulaşamadığım şeyler yüzünden hasta düştüm... ama tabi bunlar öle pazardan alınıcak şeyler deil😀 hasta düşmemin sebebi bu
Cevap: Hayatinizda cok isteyipde kavusamadiginz birsey varmi??? var tabi isteyipte ulaşamadığım şeyler yüzünden hasta düştüm... ama tabi bunlar öle pazardan alınıcak şeyler deil😀 hasta düşmemin sebebi bu
kaprisli Yeni Üye Üye 24 Nisan 2009 #5 Cevap: Hayatinizda cok isteyipde kavusamadiginz birsey varmi??? şu ana kadar ne istediysem hatta olaz diye düşündüğüm şeylerin hepsine ulaştım bir tek emre aydın var işte o da olmayıversin:zuha:
Cevap: Hayatinizda cok isteyipde kavusamadiginz birsey varmi??? şu ana kadar ne istediysem hatta olaz diye düşündüğüm şeylerin hepsine ulaştım bir tek emre aydın var işte o da olmayıversin:zuha: