ms_enemy Yeni Üye Üye 14 Ocak 2008 #11 Ce: hayalimdeki ev🙂 aldık bile kısss bakk sanaa benn bu evii hediyee ediyorum alll gülee güle oturr 😀 gelirim artıkk aradaa yanınaa 😀
Ce: hayalimdeki ev🙂 aldık bile kısss bakk sanaa benn bu evii hediyee ediyorum alll gülee güle oturr 😀 gelirim artıkk aradaa yanınaa 😀
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 14 Ocak 2008 #12 Ce: hayalimdeki ev🙂 tsk ederim canim yaaaa, bayildim resmen gel gel seni kirmizi halilarla karsilarim😉
Ce: hayalimdeki ev🙂 tsk ederim canim yaaaa, bayildim resmen gel gel seni kirmizi halilarla karsilarim😉
ms_enemy Yeni Üye Üye 15 Ocak 2008 #13 Ce: hayalimdeki ev🙂 kıs varyaaa bu eve bakıp insanınn böle çooookk zengin olası geliyooo.. 😀 hadii karar verdimm gel biz senle yaşayalım burdaaa 😀 şaka bi yana ne diyim bu dünyada olurmuu bilmem ama allah öbür dünyada nasip etsin 🙂
Ce: hayalimdeki ev🙂 kıs varyaaa bu eve bakıp insanınn böle çooookk zengin olası geliyooo.. 😀 hadii karar verdimm gel biz senle yaşayalım burdaaa 😀 şaka bi yana ne diyim bu dünyada olurmuu bilmem ama allah öbür dünyada nasip etsin 🙂
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 15 Ocak 2008 #14 Ce: hayalimdeki ev🙂 Insallah canim herkese nasip eder insallah allahim, eee söyle ne zaman tasiniyoruz bu eve???Hangi semte bu ev??? 🙂 🙂
Ce: hayalimdeki ev🙂 Insallah canim herkese nasip eder insallah allahim, eee söyle ne zaman tasiniyoruz bu eve???Hangi semte bu ev??? 🙂 🙂
ms_enemy Yeni Üye Üye 18 Ocak 2008 #15 Ce: hayalimdeki ev🙂 kördüğümm bakk bizden başkaa hiç bir melekk evineee bizleee paylaşmıyorr 🙁
K kördügüm Tatlı ve Çalışkan Melek Üye 18 Ocak 2008 #16 Ce: hayalimdeki ev🙂 Demi canim yaaa neyse, biz bizim evin acilisini ne zaman yapiyoruz, onu söyle sen🙂
Ce: hayalimdeki ev🙂 Demi canim yaaa neyse, biz bizim evin acilisini ne zaman yapiyoruz, onu söyle sen🙂