K Kayıtsız Üye Forum Okuru 22 Temmuz 2012 #1 Hasan Dursun Öyle Bir Sevda ki İlahi Sözleri istiyorum Selam kardeşlerim sizden bir ricam olacak Hasan Dursun Öyle Bir Sevda ki İlahi Sözleri istiyorum paylaşırsanız çok ama çok sevinirim.
Selam kardeşlerim sizden bir ricam olacak Hasan Dursun Öyle Bir Sevda ki İlahi Sözleri istiyorum paylaşırsanız çok ama çok sevinirim.
T TİTAN Forum Okuru 22 Temmuz 2012 #2 Hasan Dursun Öyle Bir Sevda ki İlahi Hasan Dursun Öyle Bir Sevda ki İlahi Sözü Öyle bir sevda ki yaktı kül etti Rasul`ün hasreti canıma yetti Bitire, bitire beni tüketti Canımın cananı ya Nebiyyallah Al beni yanına Ya Rasulallah Bas beni Bağrına Ya Habiballah Bu canım yoluna kurbandır senin Al beni yanına Ya Rasulallah Özledim Rasulü Medine`dedir Gidemedim o`na hayli senedir Medine gülleri tane tanedir Canımın cananı ya Nebiyyallah
Hasan Dursun Öyle Bir Sevda ki İlahi Hasan Dursun Öyle Bir Sevda ki İlahi Sözü Öyle bir sevda ki yaktı kül etti Rasul`ün hasreti canıma yetti Bitire, bitire beni tüketti Canımın cananı ya Nebiyyallah Al beni yanına Ya Rasulallah Bas beni Bağrına Ya Habiballah Bu canım yoluna kurbandır senin Al beni yanına Ya Rasulallah Özledim Rasulü Medine`dedir Gidemedim o`na hayli senedir Medine gülleri tane tanedir Canımın cananı ya Nebiyyallah