@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 14 Ekim 2008 #1 Harika Karakalem Çalışmaları Görülmeye Deger harika karakalem çalışmaları karakalem çalışmaları Moderatör tarafında düzenlendi: 15 Ağustos 2016
SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 14 Ekim 2008 #2 Cevap: Harika Karakalem Çalışmaları Görülmeye Deger valla bayıldım keşke birazda ben çizim yapabilsem negüzel hepsi
Cevap: Harika Karakalem Çalışmaları Görülmeye Deger valla bayıldım keşke birazda ben çizim yapabilsem negüzel hepsi
nejlaeskisehir Yeni Üye Üye 18 Nisan 2009 #3 Cevap: Harika Karakalem Çalışmaları Görülmeye Deger ya ne güzel işler bunlar eskiden bende yapardım ne güzeldi eski günler ellerine emeğine sağlık bitanem
Cevap: Harika Karakalem Çalışmaları Görülmeye Deger ya ne güzel işler bunlar eskiden bende yapardım ne güzeldi eski günler ellerine emeğine sağlık bitanem
E ergülsüm Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2009 #4 Cevap: Harika Karakalem Çalışmaları Görülmeye Deger hepsi birbirinden güzel.acaba resimleri çizen kişi nasıl bi duygu içinde olup da kalemın ucundan bu güzel çizgileri, şekıllerı yaratıyor??
Cevap: Harika Karakalem Çalışmaları Görülmeye Deger hepsi birbirinden güzel.acaba resimleri çizen kişi nasıl bi duygu içinde olup da kalemın ucundan bu güzel çizgileri, şekıllerı yaratıyor??
elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 26 Eylül 2009 #5 çok hoşlar zaten severim karakalem çizimim iyidir deneyecegım bazılarını
HaYaL Daimi Üye Üye 26 Eylül 2009 #6 Çok gerçekçi olmuş yaa bayıldım🙂 Moderatör tarafında düzenlendi: 15 Ağustos 2016
Uzman SühaN Administrator 15 Ağustos 2016 #8 Sevgili takipçilerimiz, Birbirin den güzel karakalem çalışmalarını inceledeniz. Daha değişik gerçeğe yakın karakalem çalışmaları için aşağıda ki linki ziyaret ediniz. Muhteşem karakalem çizimleri
Sevgili takipçilerimiz, Birbirin den güzel karakalem çalışmalarını inceledeniz. Daha değişik gerçeğe yakın karakalem çalışmaları için aşağıda ki linki ziyaret ediniz. Muhteşem karakalem çizimleri