mislinay Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2008 #2 Cevap: hareketli resimler... çok şirin bunlar canım emeğine sağlık🙂
sule Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2008 #5 Cevap: hareketli resimler... DarkAngeL' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... arkadasim sana bi sorum var ben hareketli resim aldigim zaman donup kaliyolar ,hareket etmiyolar yani...nedendir sence neyi yanlis yapiyom acaba,,,,cok guzel bunlar,emegine saglik:yo:
Cevap: hareketli resimler... DarkAngeL' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... arkadasim sana bi sorum var ben hareketli resim aldigim zaman donup kaliyolar ,hareket etmiyolar yani...nedendir sence neyi yanlis yapiyom acaba,,,,cok guzel bunlar,emegine saglik:yo:
DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 28 Mayıs 2008 #6 Cevap: hareketli resimler... öncelikle tşkederim..ama sorunu pek anlamadım..resmi nerde kullandığında önemli..daha geniş bilgi verirsen sevinirim..saygılarımla..
Cevap: hareketli resimler... öncelikle tşkederim..ama sorunu pek anlamadım..resmi nerde kullandığında önemli..daha geniş bilgi verirsen sevinirim..saygılarımla..
sule Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2008 #7 Cevap: hareketli resimler... mesela avatar olarak kullandigimda hareket etmiyo...hareketli resimler her yere eklenemezmi o zaman??
Cevap: hareketli resimler... mesela avatar olarak kullandigimda hareket etmiyo...hareketli resimler her yere eklenemezmi o zaman??
DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 29 Mayıs 2008 #8 Cevap: hareketli resimler... msn de kullandığın zaman resim spat durumuna düşer.en son hali neyse o şekilde kalır canım..evt kullanamıyoruz..
Cevap: hareketli resimler... msn de kullandığın zaman resim spat durumuna düşer.en son hali neyse o şekilde kalır canım..evt kullanamıyoruz..
DarkAngeL *MaWinin kankası Üye 29 Mayıs 2008 #10 Cevap: hareketli resimler... rica ederimmm.........🙂 yardımcı olabildiysem ne mutlu bana🙂))))