ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 8 Şubat 2011 #11 aa bak pendık kadıkoy maltepe ben burlardakı subelerını bılıorm canım ve cok gusel elbıselerı var
toi avec moi Üye Üye 10 Mart 2011 #12 marka takintim var ama fazla asira gitmiyorum levis kullanirim genellikle kot kullanirim.
ask_zeynepx3 Yeni Üye Üye 9 Haziran 2011 #13 LCW, Collezione, Converse, Avon aha da bu kadar 😀 Bunlar dışında pek marka ayırt etmem.
büşra.shid Yeni Üye Üye 10 Haziran 2011 #14 adidas en takıntılı olduğum onun dışında kıyafet için farketmez tüm mağazalr güzeldir
atsy_gül Yeni Üye Üye 10 Haziran 2011 #15 saç boyası olarak palette deluxe bundan başkasını kullanmam ,)
sea34 Yeni Üye Üye 12 Haziran 2011 #16 LTB,mavi jeans,collezione,bazen koton...iç giyimde NBB,sporda nike,günlük we abiye ayakkabıdahotiç ve elle.kozmetik de oriflame ve maybelline.banyoda ise bioxin şampuan we haci şakir beyaz kalıp sabunum ay daha da war da yeter bu kadar
LTB,mavi jeans,collezione,bazen koton...iç giyimde NBB,sporda nike,günlük we abiye ayakkabıdahotiç ve elle.kozmetik de oriflame ve maybelline.banyoda ise bioxin şampuan we haci şakir beyaz kalıp sabunum ay daha da war da yeter bu kadar