papattya Yeni Üye Üye 10 Mayıs 2011 #61 yeşil göz rengini çok seviyorum. Keşke gözlerim yeşil olsaydı
M minikkız Yeni Üye Üye 2 Haziran 2011 #62 benim göz rengim açık kahve ama mavi olmasını isterdim Son düzenleme: 2 Haziran 2011
SaBıR MeLeĞi Aktif Üye Üye 13 Haziran 2011 #66 bence göz rengi her kişiye göre güzelliği değişir diye düşünüyorum ben
Y yeliz alımlı Forum Okuru 12 Ekim 2012 #67 bende yeşil gözlüyüm benimde dudrmadan mavi oluyor .-...)
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 18 Şubat 2013 #68 ben mavi diorum mavi göz dikkat çekicidir aynı benimki gibi
Ecem ;) Aktif Üye Üye 1 Şubat 2018 #69 Bütün göz renkleri güzel ama ben siyah gözü daha çok seviyorum. Renkli gözler makyajsız ön planda olmuyor. Siyah gözler daha çekici geliyor. En güzel siyah göz örneğine Türkan şorayın gözlerini gösterebiliriz. Çekik baygın ve çekici 😉
Bütün göz renkleri güzel ama ben siyah gözü daha çok seviyorum. Renkli gözler makyajsız ön planda olmuyor. Siyah gözler daha çekici geliyor. En güzel siyah göz örneğine Türkan şorayın gözlerini gösterebiliriz. Çekik baygın ve çekici 😉