punkflyer Yeni Üye Üye 28 Haziran 2010 #41 benim ela ama siyahı tercih ederdim.. siyah çok çok çok güzel ve fazla olmamasıda ayrı bir hava katıyor =P
benim ela ama siyahı tercih ederdim.. siyah çok çok çok güzel ve fazla olmamasıda ayrı bir hava katıyor =P
<3PirayeEda<3 Yeni Üye Üye 28 Haziran 2010 #43 Hepsi güzel ama en güzeli bence kendi göz rengim olan siyah 🙂 benim göz rengim olduğu için değil bnce daha anlam yüklü bakıyo 🙂
Hepsi güzel ama en güzeli bence kendi göz rengim olan siyah 🙂 benim göz rengim olduğu için değil bnce daha anlam yüklü bakıyo 🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 29 Haziran 2010 #44 Kahverengi tabi ki Senin en güzel yerin kahverengi gözlerinnnnnnnnnnnn 😀
geweze Hamiş Melek 6 Temmuz 2010 #45 eşiminde benimde göz rengimiz ELA...en sewdiğim göz rengi kıyfete görede değişio😀
fotoğrafçı_esra Yeni Üye Üye 10 Temmuz 2010 #46 kendi göz rengimi seviyorum ela, bazense yeşile döner🙂 ama en çok hoşuma mavi gidiyor🙂
elfce Daimi Üye Üye 24 Aralık 2010 #49 bende ela rangini çok seviyorum 😀 benmde açık kahverengi bazen elaya ddönüşüyo 😀