yenianne26 Yeni Üye Üye 13 Aralık 2009 #23 aaaaaa kendı göz rengımı tek gecerım valla 🙂 bkınız profılıme🙂
juju Yeni Üye Üye 13 Aralık 2009 #24 ela tabiki benim göz rengim yazın yeşile dönuyo kışın bal rengine bende anlamıyom yaaa
orkide Aktif Üye Üye 14 Aralık 2009 #25 bişi sorucam arkadaşlar.d hangi renk olursa olsun bakmayı bilmiosa bön bön bakıosa h önemli değil bence bakmayı bildikten sonra bakın gözler neler taşır hah :meçhul:
bişi sorucam arkadaşlar.d hangi renk olursa olsun bakmayı bilmiosa bön bön bakıosa h önemli değil bence bakmayı bildikten sonra bakın gözler neler taşır hah :meçhul:
M * MuCiZé * Forum Okuru 14 Aralık 2009 #26 ela kahve siyah hiç farketmez,,,sevdiğinin gözünün rengidir güsel olan
sedaaa Yeni Üye Üye 16 Aralık 2009 #27 bende kendi göz rengimi yani elayı beğeniyorum bunun yanı sıra bide maviyi
Dişeps Yeni Üye Üye 1 Haziran 2010 #29 juju' Alıntı: ela tabiki benim göz rengim yazın yeşile dönuyo kışın bal rengine bende anlamıyom yaaa Genişletmek için tıkla ... jujum benim göz rengimde sen gibi dışarda yemyeşil evde koyu yeşil...ama bence koyu mavi gözler ender bulunur ve güzel durur özellikle siyah saçlarla gibi
juju' Alıntı: ela tabiki benim göz rengim yazın yeşile dönuyo kışın bal rengine bende anlamıyom yaaa Genişletmek için tıkla ... jujum benim göz rengimde sen gibi dışarda yemyeşil evde koyu yeşil...ama bence koyu mavi gözler ender bulunur ve güzel durur özellikle siyah saçlarla gibi