PaSikA Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #11 Cevap: Hangi göz rengi daha güzel? kendi göz rengimi yani siyahı severim
eyvallah_21 Yeni Üye Üye 12 Eylül 2009 #12 yeşil ve bal rengi.. çünkü gözlerim giydiğim kıyafete göre 2 renk alıyor
kaprisli Yeni Üye Üye 12 Eylül 2009 #13 Ben yeşil gözlüyüm ama mavi gözleri çok beğenirim. Onun dışında tabi ki yeşil ama kendi göz rengim olduğundan değil En çok maviyi ikinci olarakta yeşil gözleri beğenirim...
Ben yeşil gözlüyüm ama mavi gözleri çok beğenirim. Onun dışında tabi ki yeşil ama kendi göz rengim olduğundan değil En çok maviyi ikinci olarakta yeşil gözleri beğenirim...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 12 Eylül 2009 #14 ben yesili begeniyorum =) kendim yesil gözlü degilim ama 🙂
GaMzE_18 Üye Üye 25 Eylül 2009 #18 ben kendım ela gozluyum bencede ela daha guzel cunku bulundugun ortama gore gozumun rengı degısıyor bu gercekten hos =)
ben kendım ela gozluyum bencede ela daha guzel cunku bulundugun ortama gore gozumun rengı degısıyor bu gercekten hos =)
seerose Daimi Üye Üye 27 Eylül 2009 #19 Bence yesil,fakat koyu yesil,aslinda her renk kisiye gore guzel.