Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 2 Kasım 2007 #2 Ce: Hangi elementtensiniz? Ben başlayayım bari, bendeniz Balık Burcuyum, elementim de Su'dur... Eşimin elementi Toprak. Anlaşmak zordur diye okumuştum ama neyseki sorun yok 🙂
Ce: Hangi elementtensiniz? Ben başlayayım bari, bendeniz Balık Burcuyum, elementim de Su'dur... Eşimin elementi Toprak. Anlaşmak zordur diye okumuştum ama neyseki sorun yok 🙂
wildrose Yeni Üye Üye 2 Kasım 2007 #3 Ce: Hangi elementtensiniz? Ben hava grubuyum,teraziyim,eşim Toprak(oğlak) dır. Balık burcu olduğunu yazmışsın,eşinde başakmı? Eğerki öyleyse güzel bir çiftsiniz 🙂
Ce: Hangi elementtensiniz? Ben hava grubuyum,teraziyim,eşim Toprak(oğlak) dır. Balık burcu olduğunu yazmışsın,eşinde başakmı? Eğerki öyleyse güzel bir çiftsiniz 🙂
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 3 Kasım 2007 #4 Ce: Hangi elementtensiniz? Evet eşim Başak, ben Balık... Allah nazarlardan saklasın diyelim 🙂 Sana da her daim mutluluklar dilerim Wildrose 🙂
Ce: Hangi elementtensiniz? Evet eşim Başak, ben Balık... Allah nazarlardan saklasın diyelim 🙂 Sana da her daim mutluluklar dilerim Wildrose 🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Kasım 2007 #5 Ce: Hangi elementtensiniz? ateş🙂 eşim boğa oturan boğa😀haliyle toprak bana göre çok zıt burçlar ama ne demişler zıt kutuplar birbirini çekermiş😉
Ce: Hangi elementtensiniz? ateş🙂 eşim boğa oturan boğa😀haliyle toprak bana göre çok zıt burçlar ama ne demişler zıt kutuplar birbirini çekermiş😉
eylül Yeni Üye Üye 6 Kasım 2007 #6 Ce: Hangi elementtensiniz? Bende Terazi burcundanım yani hava elementindenim
PAPATYA Yeni Üye Üye 11 Aralık 2007 #10 Ce: Hangi elementtensiniz? bende koç burcuyum ve ateş grubundanım🙂