K Kayıtsız Üye Forum Okuru 7 Şubat 2011 #11 elif selda ben bir genel cerrahım bölümleri doğru yazmışsınız ama tüm tıp terimlerini de yazsanız cerrah adaylarımız için çok güzel olur.
elif selda ben bir genel cerrahım bölümleri doğru yazmışsınız ama tüm tıp terimlerini de yazsanız cerrah adaylarımız için çok güzel olur.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Şubat 2011 #12 Sevgili misafir yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederiz.. Sitemizde TIP terimleri sözlüğümüz mevcuttur.İlgli konu aşağıdaki linktedir🙂 Tıb Sözlüğü
Sevgili misafir yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederiz.. Sitemizde TIP terimleri sözlüğümüz mevcuttur.İlgli konu aşağıdaki linktedir🙂 Tıb Sözlüğü
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 4 Nisan 2011 #14 hastanelerin infeksiyon (enfeksiyon- bulaşıcı hastalıklar- intaniye; hepsi aynı anlamda kullanılıyor) ya da klinik mikrobiyoloji bölümlerine başvurabilirsiniz.
hastanelerin infeksiyon (enfeksiyon- bulaşıcı hastalıklar- intaniye; hepsi aynı anlamda kullanılıyor) ya da klinik mikrobiyoloji bölümlerine başvurabilirsiniz.
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 7 Temmuz 2011 #15 ben sağlık meslek lisesi öğrencisiyim att bölümünü okuyorum doktor olabilirmiyim tıp fakültelerine girişte sağlık meslek meunu diye ek puan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz
ben sağlık meslek lisesi öğrencisiyim att bölümünü okuyorum doktor olabilirmiyim tıp fakültelerine girişte sağlık meslek meunu diye ek puan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 14 Eylül 2011 #16 çokk tşkrlr her kim nerede ne yapmışsa emeğine tşklr sağolaısnız
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 16 Eylül 2011 #17 ya karaciğer hastalıkları hepatit b c ........hangi bölüm
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 17 Ekim 2011 #18 dilimin altında şişlik çıktı hanği bölüme ğitmem ğerekiyor sizce ??
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 9 Ocak 2012 #19 takayasu hastalığana hangi bölüm bakar acill cevap verirmisiniz? takayasu hastalığana hangi bölüm bakar acill cevap verirmisiniz?
takayasu hastalığana hangi bölüm bakar acill cevap verirmisiniz? takayasu hastalığana hangi bölüm bakar acill cevap verirmisiniz?
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 9 Ocak 2012 #20 takaysu hastalığı için hangi bölüme gitmem gerekiyo acil cevap verirmisiniz ? önemli