K Kayıtsız Üye Forum Okuru 19 Aralık 2011 #12 Of yaaa ne zor iş bu herkes farklı bişey yazıyor her forumda farklı bi marka. Regalden vazgeçtim electrolüx olsun dedim onada olumsuz yorumlar var 🙁
Of yaaa ne zor iş bu herkes farklı bişey yazıyor her forumda farklı bi marka. Regalden vazgeçtim electrolüx olsun dedim onada olumsuz yorumlar var 🙁
Uzman SühaN Administrator 11 Ekim 2012 #13 Siemensi tavsiye ederim.Tüm beyaz eşyalarım siemens çok memnunum..
nurrrr Hamiş Melek 15 Ekim 2012 #15 Benim bütün beyaz eşyalarım bosh,annemde yıllardır bosh kullanıyo biz çok memnunuz
AYŞEDEN Hamiş Melek 15 Ekim 2012 #16 Profilo ve hotpoint kullanıyorum profilonun iki buzdalabı var ikisindende memnun değilim ama hotpoint çamaşır makinası 9 k ve bulaşık makinası var dijital süper gelinlerim
Profilo ve hotpoint kullanıyorum profilonun iki buzdalabı var ikisindende memnun değilim ama hotpoint çamaşır makinası 9 k ve bulaşık makinası var dijital süper gelinlerim
deniz-07 Rüya Tabiri Editörü 15 Ekim 2012 #17 bütün beyaz eşyalarım bosch marka ve çok memnunum herkese tavsiye ederim......
gonca 16 Daimi Üye Üye 15 Ekim 2012 #18 profilo kullanıyorum ve 4 beyaz eşyamda bu marka.çok memnunum üçüde çok güzel çalışıyor.zaten bosch ve profilo aynı fabrika ürünü.
profilo kullanıyorum ve 4 beyaz eşyamda bu marka.çok memnunum üçüde çok güzel çalışıyor.zaten bosch ve profilo aynı fabrika ürünü.