E emyy Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #151 ablamya ben açtım ama yorumlayamadım tam olarak bide sen bakabilirmisin zahmet olmassa
E emyy Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #152 BEN : SİNEK SAĞ : BEN O : KUPA SOL : O ortada SİNEK KIZ Sağda: karo 6 maça 10 maça2 kupa vale sinek 10 sinek2 maça kız maça bir karo 9 kupa bir solda: maça vale sinek 8 karo vale kupa 8 maça 9 sinek vale karo 2 maça 7 maça 8 sinek bir
BEN : SİNEK SAĞ : BEN O : KUPA SOL : O ortada SİNEK KIZ Sağda: karo 6 maça 10 maça2 kupa vale sinek 10 sinek2 maça kız maça bir karo 9 kupa bir solda: maça vale sinek 8 karo vale kupa 8 maça 9 sinek vale karo 2 maça 7 maça 8 sinek bir
E emyy Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #153 ablam bide arkadaşım için yazsam onada bakabilirmisin.? Şimdiden teşekkür ederiz... SAĞ: ARKADAŞIM SOL: ERKEK ARKADAŞI ARKADAŞIM😕İNEK ERKEK ARKADAŞI: KARO Ortada karo bir sağda: sinek bir kupa 2 papaz karo sinek 9 karo 6 sinek 6 karo 9 kupa 9 kupa bir karo vale kupa 7 solda: kupa 5 maça 7 maça vale karo yedi karo 8 maça 8 sinek papaz maça papaz karo kız karo 10 maça kız
ablam bide arkadaşım için yazsam onada bakabilirmisin.? Şimdiden teşekkür ederiz... SAĞ: ARKADAŞIM SOL: ERKEK ARKADAŞI ARKADAŞIM😕İNEK ERKEK ARKADAŞI: KARO Ortada karo bir sağda: sinek bir kupa 2 papaz karo sinek 9 karo 6 sinek 6 karo 9 kupa 9 kupa bir karo vale kupa 7 solda: kupa 5 maça 7 maça vale karo yedi karo 8 maça 8 sinek papaz maça papaz karo kız karo 10 maça kız
E emyy Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #154 Bu arada onu kupa vale kendimi sinek kız aldım... arkadaşımda kendini sinek kız erkek arkadaşını karo vale aldı... çok oldu biliyorum ama yorumlayamıyorum abla ya 🙁
Bu arada onu kupa vale kendimi sinek kız aldım... arkadaşımda kendini sinek kız erkek arkadaşını karo vale aldı... çok oldu biliyorum ama yorumlayamıyorum abla ya 🙁
M Misafir Melek Forum Okuru 30 Mayıs 2010 #155 bu falda nasıl altlarını alıyoruz mesela kupa asın altından 1 kart mı sadece
P pelinezgi Yeni Üye Üye 12 Haziran 2010 #156 ayy denedm ama beceremedm şmdilk. geniş bi zamanda üstüne düşücem 😀