Canım mutlaka son kalan kart neyse orada yanlış yapıyorsun. Alman gereken 4. karttan hangisi sona kaldıysa onu görünce onun altındakileri almayacaksın.. (kız, vale, as (kız), as (erkek) ) bu 4 karttan hangisi sona kaldıysa o kartı al altındakileri bırak...
ben bu siteye sizin falınızdan sonra üye oldum 🙂 ama kesme olayını alamadım. Daha doğrusu yapıyorum ama herseferinde elimde çok fazla kart kalıyor. Dediğiniz gibi son kartın üstünü almadığım halde bu yorumlanacak çok olay oldğunumu yoksa yanlış baktığımımı gösteriyor🙂
ben bu siteye sizin falınızdan sonra üye oldum 🙂 ama kesme olayını alamadım. Daha doğrusu yapıyorum ama herseferinde elimde çok fazla kart kalıyor. Dediğiniz gibi son kartın üstünü almadığım halde bu yorumlanacak çok olay oldğunumu yoksa yanlış baktığımımı gösteriyor🙂
Kartlardan bize lazım olacakları anlatıldığı gibi ayırdıysanız ve o ayrılan kartlardan kız, as, vale, as bunları görünce kenara alıyoruz. Son bulmamız gereken dördüncü kartda görünce onun altındakileri bırakıyoruz. Bu şekilde yapıldıysa yoruma dayalıdır açılımınız. Hata yoktur.