Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm kızlar bende 5 haftalık hamileyım gecen hafta öğrendim hamile olduğumu
burcu, hayırlı olsun tatlım. umarım sağ salim alırsın bebeğini kucağına🙂
arkadaşlar bende de aşırı halsizlik var ve sürekli uykum geliyor. elim ayağım kalkmıyor
. sanki ilk 3 aya yeniden döndüm. sizlerde de oluyor mu bu halsizlik.

evet cnm halsizlik bende de var, ve uyku yapiyor gece sik wc ye kalktigim icin herhalde uykumu tam alamiyorum. Gündüzleri de 1-2 saat kestirmeye basladim. Demir eksikligimi acaba diye süpheleniyordum ama bugün doktora gittik demirim iyi cikti. Giderek agirlasiyoruz ondandir herhalde.. ben 12 kilo aldim simdiye kadar sende durum nedir?

tatlım çalıştığım için gündüzleri uyumaya hiç fırsatım olmuyo maalesef
bende geçen defa demir eksikliği çıkmıştı unutmadığım müddetçe alıyorum demir ilacını ama belki de ondandır. benim ufaklık dün akşam kontrolde korkuttu beni kalbi çok hızlı atıyordu. nst ye girdim bugün çok şükür bir sorun çıkmadı ama ben de 9 doğurdum dün akşamdan beri🙁 ben 7.5 kilo aldım tatlım. son zamanlarda hızlandı kilo artışı. bebiş de almış ama bana da kalmış biraz🙂 senin bebiş kaç kilo oldu?

gecmis olsun cnm yaa.. herseyin yolunda olmasina sevindim. Bebis kac kilo hic bilmiyorum son kontrollerde sadece kalp atislarini dinliyoruz. Ultrasona girmedim. Ama simdiye kadar kilosu hep normaldi. Ne güzel yaa sen cok az kilo almissin. Bravo walla! nasil becerdin?

bebeğe yarayacak bana kilo yapmayacak şeyleri yemeye çalıştım tatlım. ama son haftalarda nefsime hakim olamıyorum. sürekli acıkıyorum. ilk 6 ay neredeyse hiç hamur işi yemedim mesela. abur cubur çikolata falan da yemedim ama son zamanlarda kaçırırıyorum🙂