Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam kızlar ben 12 haftalık hamileyim.bebeğin cinsiyeti tam olarak ne zaman belli olur?
merhaba cnm...

ben 12 haftalık ken kontrolümde öğrenememiştim,,daha doğrusu doktorum kesin bişi demeyelim demişti..16 haftalıkken kontrole gittiğimde öğrendim..ama daa erken söleyen doktorlar da var ..kkontrolün ne zman cnm ?? 14.haftada falansa belki öğrenebilirsin..

ya ben devlete gidiyorum ama orda sordum doktor belli olsada söylemezler dedi.ne yapcam bilmiyorum bir ay sonra felan özele giderim artık baktırmak için.gezmediğim doktor kalmadı aslında biliyormusun artık başka doktora gitmek de istemiyorum.hayırlısı artık

Melekler merhaba ben 7.haftamdayım önümüzdeki ay yaşımdan dolayı risk grubunda olduğum için down sendromu testi yapıcaklar yaptıran varmı ben çok korkuyorum inşallah bebişim sağlıklıdır.Allah bebek bekleyen meleklere en kısa zamanda nasip etsin.Hamile olanlara hayırlısıyla Allah kurtarsın.Olan evlatlarımızada sağlıklı uzun ömür versin inşallah.Öpüldünüz melekler

selam melekler..ben tam 5 aylık hamileyim..geçen ay 3lü tarama testi yaptırdım..şükür problem çıkmadı..1 hafta kadar sonrada 4 boyutlu ultrasona girecem..kızlar eminim burda tecrübeli anneler bilir.yani merak ettiğim doktor herkes için bunu gerekli görüyomu yoksa özel durumu olan anneler içinmi gerek duyuyo..korkuyorum bebeğimde bi sorun olduğunu falanmı düşünüyo sizce..yoksa bu rutin, olması gereken bi uygulamamı..bebeğime şimdiden çok bağlandım..hamileliktenmidir bilmiyorum çok vesveseli oldum galiba..melekler yorumlarınıza ihtiyacım var..

canım onu herkese yapıyorlar ama yasın 35 ustu ıse amınosentez yapıyorlar ondada korkulacak bısey yok en fazla yarım saat suruyo

bende 5.5 aylık hamıleyım gecen hafta bende gırdım o utrasyona rutın kontrol o 1 ay sonrada seker testtı var onuda yaptırınca pek bısey kalmıyo korkma

cnm merhaba...

ben 35 haftalık hamileyim 4 boyutlu ultrasona da 19. hafta da girmiştim..rutin bi kontrol o kadar.. hem için daha rahat ediyor..bişi daa söliim , bence heycanlan biraz çünkü 4 boyutlu süper bişi 😀 sana CD ve fotoğrafta veriyorlar...

korkucak endişelnck bişi yok yani...🙂

kızlar çok hastayım🙁 soğuk algınlığına yakalandım..bakıyorum herkes grip hasta..dikkat ettiğim halde yinede hastalandım..üzüntüm bebeğim..ona zararı olurmu diye..sürekli öksürüyorum ve bu yüzden uyuyamıyorum..tesellim ateşimin olmaması..doktoruma gittim ama bayram tatiline çıkmış bile..başkasına da gitmedim halim yoktu ama pişman oldum..hamileyken benim gibi olan varmı aranızda..tehlikelimidir..tek endişem bebeğim..ondan başka bişey düşünemiyorum..