Hamileyim Anneyim Soru Sor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızıl ötesi canım hayırlısı olsun meleğin🙂 inşallah allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin,bebişimizi görmek nasip etsin.
bende 5 aylık hamileyim, inşallah şubatta gelicek meleğim🙂 dr.um önce muhtemelen erkek dedi, kimseye söyleme ay sonunda kesinleştirelim demişti, ama ay sonunda gittiğimizde bebeğim sırtı dönük parmağını emerek oturuyordu🙂 son kontrolümzde ise kısçemin olacağını söyledi🙂 hiç fark etmez gerçi ne olacağı (ilk bebeğim yeterki sağlıklı olsun) ama söylediğim herkez süpriz olabilir diyor.. bende haliylen merak ediyorum, bakalım🙂

slm kızlar!bende 6 haftalık hamileyim.hayatım kabusa döndü.iştahsızlık,halsizlik,yorgunluk,bitkinlik,yatak döşek yatıyorum yatalak hastalar gibi,ölüp ölüp diriliyorum.bebekten bile nefret ediyorum,inanın içimde canavar olduğunu düşünüyorum artık.hayatım karardı.ne olur bana yardımcı olun benim gibi olan varmıydı ne zaman geçer,lütfen bir ümit bekliyorum cevaplarınızı şimdiden teşekkürler.

cnm merhaba...

ilk başta çekilen sıkıntılar insanı canından bezdiriyor ,, ben de çok daraldım bunaldım ilk zamanlar,kendi işimi kendim göremez durumdaydım..sürekli midem bulanıyordu,,kafamı kaldıramıyordum..ama hepsi geçti,,şimdi aklıma bile gelmiyor,,30 haftalık olduk bile!!

bi kaç hafta sonra ultrasonda bebeğinin miimini ellerini ayaklarını görünce,,daa sonraki haftalarda sana kendini hatırlatmaya başlayınca kii tekmelerden bahsediyorum 😀 ,, bu sıkıntılarının hepsinin çekilebilirliğinin farkında olacaksın emin ol....

yatmak istiyorsan yat,,miden bulanıyorsa çıkar,,ağlamak istiyorsan ağla,,vücudun senden ne istiyorsa onu yap,,kendini zorlama ama ondan nefret ediyorum deme 😕

birazcık sabret cnm..gerçekten geçiyor....

ohoooo....kızılötesiii esraaaa delikızzzzz ...

nerelerdesiniz ya?? bebeğini kucağına alan kayboldu 😀 kaldım mı bi başıma 😀

özgecim çok teşekkür ediyorum ilgin için canım.çok sevindim şikayetlerinin kaybolduğuna ama daha 30 haftalığıma çok var inan içimden gelen tek şey yatmak ve 9 ay sonra uyanmak.benim çok şiddetli şikayetlerim var,çekilecek gibi değil yani.neyse inşallah dediğin duygulara tez zamanda kavuşurum bende.inşallah allah seni de sağlıklı yavruna kavuştursun canım.offff offf daha oldum 7 haftalık bu haftadan sonra kaybolur diyolar ama inşallah bekliyoz.sevgilerimle...

selam kızlar nasılsınız bende 19 haftalık hamileyim biliyorsunuz ara ara giriyorum ama inanınki hala mide bulantılarım var geçmek bilmedi ama onun varolduğunu bilince herşeyi unutuveriyorum ve kızlar çalışıyorum ya çok yoğunum bayadır giremiyorum siteye benim bebişim erkekmiş kızlar 3 buçukken öğrenmiştim ve en son geçen cuma gittim ordada erkek dedi dr bence değişmez öyle değilmi ee sizler nasılsınız doğum eden arkadaşlarıma gözleri aydın diyor benim gibilerinede ALLAH kurtarsın diyorum

canım bebişle uğraşmaktan inan nete girme vakti gelmiyor... kumsal uyanıyor emiyor uyuyor evi topla yemek yap vs... bi bakıyorum akşam olmuş
ben nakavt 😀 birde gece uyku düzenimiz daha netleşmediği için ben gündüzleri kumsal uyuduğu anda bende uyuyorum ... Kumsalım 1 aylık oldu.. 4 kg .. 53 cm oldu... Cadımı cadı bir kızım var memeyi
geciktirdiğin anda sinirleniyor ve kafası ile meme vurmaya başlıyor bir görseniz memeyi aldığı anda bir fıssslama ve cökkk cööök emme sesi

Son düzenleme:
maşallaahhh maşallaahhh....tüüütüüütüüütüüüüü 😀

ben de sıkıldım artık çok 😕 32 haftalık olduk zaman geçmio 😕