hayalim , pasim, delikızım .. çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Rabbim olanların evlatlarını bağışlasın, olmayanlarınkinide en kısa zamanda nasib etsin..
Delikızcım ewet normal doğum yaptım canım
zaten dr.um 38.haftadan itibaren normaaaaaaaaaaaaaaaaal diye diye deli oldu 😀
birde şansıma benim 5. aydan itibaren hep baş geliş pozisyonda idi ve hiç dönmedi
çok rahat bir doğum oldu şimdi allaha şükürler olsun kızımda bende iyiyiz....
Canım yaa şu an okudum haberi nasıl sevindim bilemezsin inanılmaz mutlu oldum.🙂
Yaa dün gibi sanki ilk zamanlardı ağlıyordun sızlıyordun bebeğini kaybetme düşüncesiyle sabır et diyordum sana Allaha sığın bak gör hiçbirşey olmayacak🙂
Allaha çok şükür ki dediklerim bak çıktı minik kumsalınızı aldınız kucağınıza sağ salim çok şükür.
Allah analı babalı büyütsün çok büyük geçmiş olsun canım benim.
Bu arada Kumsal uzun boylu olacak inşallah boyu çok iyi doğmuş bu uzun boylu olacağının belirtisidir🙂
selaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam kızlaaaaaaaaaaar.. 25/09/2009 tarihi itibari ile minik kumsalım dünyaya gözlerini açmış bulunmaktadır o kadar güzel ve anlatılması zor bir duygu ki bu insan kucağına alınca o bulantıları,sancılar uykusuz geçen geceleri bir anda unutuveriyor.... Kumsal 3.575 kg. 51 cm doğdu.. şimdilik bu kadar canlarım herkes kendine çok iyi baksın, biz iyiyiz sizleri çoooooooooooooooook seviyoruz.....
Canım arkadaşım gözünüz aydın,Allahım bahtını güzel eylesin inşallah,nasıl sevindim anlatamam,rabbim acılarını göstremesin,inşallah uslu bir bebek olurda seni hiç üzmez annesi
Canım yaa şu an okudum haberi nasıl sevindim bilemezsin inanılmaz mutlu oldum.🙂
Yaa dün gibi sanki ilk zamanlardı ağlıyordun sızlıyordun bebeğini kaybetme düşüncesiyle sabır et diyordum sana Allaha sığın bak gör hiçbirşey olmayacak🙂
Allaha çok şükür ki dediklerim bak çıktı minik kumsalınızı aldınız kucağınıza sağ salim çok şükür.
Allah analı babalı büyütsün çok büyük geçmiş olsun canım benim.
Bu arada Kumsal uzun boylu olacak inşallah boyu çok iyi doğmuş bu uzun boylu olacağının belirtisidir🙂
tüm iyi dileklerin için ve bu 9 ay süresince hep bana destek olduğun için canım ablam sana çok teşekkür ederim.... Evet rabbim hayırlısı ile herşeyi bizler için yaratıyormuş
buna bir kat daha inandım....
Evet herkes öyle diyor uzun boylu olur kesin diyorlar. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun.....
Canım arkadaşım gözünüz aydın,Allahım bahtını güzel eylesin inşallah,nasıl sevindim anlatamam,rabbim acılarını göstremesin,inşallah uslu bir bebek olurda seni hiç üzmez annesi
slmlar allah doğum yapan bütün annelere ve bebeklerine sağlık sıhhat nasip etsin,hayırlı olsun.kızlar bende 5 haftalık hamileyim.bursadan olan varmı acaba?özel hastane arıyorum ama çok iyi olsun istiyorum.bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi.sevgilerimlee..